Zonguldak'tan sosyal medyada tanıştığı kızla buluşmak icin İzmir'e gelen ve 48 gun sonra Ceşme'de ağaca asılı halde cesedi bulunan Mutlu Kıyar'ın olumundeki sır perdesi aralandı.
Talihsiz gencin intihar mı ettiği yoksa intihar susu verilerek cinayete mi kurban gittiği tartışılırken, Kıyar'ın telefon kayıtlarını ve goruştuğu kişileri mercek altına alan İzmir polisi, talihsiz gencin Ceşme'ye taksi ile gittiğini, aracı bir marketin onunde durdurarak urgan ipi satın aldığını tespit etti.
[h=3]"BU İPLE KENDİME HAMAK YAPACAĞIM"[/h] Yeniasır'ın haberine gore Kıyar'ın, ipi ne yapacağını soran taksi şoforune de "Tatil icin Ceşme'ye geldim. Bu iple kendime hamak yapacağım" dediği oğrenildi. İzmir'e gecen 11 Ağustos'ta sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşmak icin Zonguldak'tan gelen ve olumuyle Muge Anlı'nın Tatlı Sert programına da konu olan Mutlu Kıyar'la ilgili yeni ayrıntılara ulaşıldı.
[h=3]"BEN İZMİR'E GELİYORUM, SENİ GORMEK İCİN SABIRSIZLANIYORUM"[/h] Kastamonu Universitesi Elektrik Enerji Uretimi İletim ve Dağıtım bolumu mezunu olan Kıyar'ın İzmir'e gelirken telefonla Manisa'da yaşayan 19 yaşındaki T.D.'yi aradığı belirlendi. 23 yaşındaki Kıyar'ın T.D'ye 'Ben İzmir'e geliyorum. Seni gormek icin sabırsızlanıyorum' dediği ancak genc kızın 'Kapat telefonu. Konuşmak istemiyorum' diye yanıt verdiği oğrenildi. Kıyar'ın beklenmedik bu cevap uzerine buyuk moral bozukluğu yaşadığı ve tatil beldesi Ceşme'ye gitmeye karar verdiği ortaya cıktı.
[h=3]AĞRI KESİCİ ALMAK İCİN DURDURMUŞ[/h] Kıyar'ın Ceşme'ye gitmek icin bir taksiye binerken T.D'ye hediye aldığı fincan takımını ve bilekliği attıktan sonra şofore başının ağrıdığını soyleyerek eczaneden ağrı kesici aldığı tespit edildi. Sonra başka taksiye binen Kıyar'ın, bu kez bir marketten urgan ipi satın aldığı ve taksi şoforune "Tatil icin Ceşme'ye geldim. Bu iple kendime hamak yapacağım" dediği ortaya cıktı. Kıyar ardında herhangi bir not bırakmamıştı.