Hostingde buyuk kampanya
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Hostingde buyuk kampanya
-
08-10-2019, 12:57:11Arkadaşlar bugune kadar frmtr den aldığım yardımların edindiğim bilgilerin minnettarlığı olarak butun frmtr ailesine bir iyilikte bulunmak istiyorum. Hosting & domain ve sunucu hizmeti veren 2 firmayla birleşip ortak bir firma acmaya karar verdiğimzde tanıtımımız icin bir kapmanya yapma gereği duyduk.. yılların tecrubesi ve acıkca destek verceğim tek konu olan maddiyat birleşince guzel bi ortaklık cıktı ortaya. ßahsettiğim bu kapmanya stoklarla sınırlı olup ben başlama tarihinden once frmtr ailesini bilgilendirmek istedim. belki aranızda ihtiyacı olanlar vardır? yeni web sitemizin ve yeni ismimizin acılış tarihiyle kampanyanın tarihi aynu gundur. bu yuzden şu anda size site ismi veremiyorum ama kampanyanın başladığı gun sitemizi ziyaret edebileceksiniz. telekominikasyon başkanlığından yeniden alcağımız izinide bekliyoruz hala ama bi hareket gorebilmiş değiliz... 5 Gb Web Alanı + 25 Gb Aylık Trafik Sadece 30 TL evet yanlış Duymadınız 30 TL Bu Sadece frmtr ailesi icin benim belirlediğim fiyattır. Kampanyanın Diğer urunleri ve fiyatları daha belirlenmemiştir. Şimdi diceksiniz ki biz senin neyiniz ki bize indirim yapıosun. bunun bir manevi bir maddi yonu var. manevi yonu konunun başındada solediğim gibi minnettarlık hissi. maddi yonu ise frmtr gibi buyuk bir siteye yapılan indirimin bize pek bi zararı olcaını duşunmuyorum sebebi ise sonucta buyuk bir kitle bu siteye uye ve talepde olduğunda surumle kazanmş oluruz. hic olmadı reklamımız olur benim duşuncem olmasada frmtr ailesine hediyemiz olsun. kapmanyamız sınırlı sayıdadır... 7 Eylul Pazartesi olarak karak verdiğimiz acılış tarihimize kadar gecerli olacak bu fiyattan yararlanmak icin onceden sipariş vermeniz gerekmektedir. Asıl belirlediğimiz urunler ve fiyatları o gun belli olacak ve bu fiat sadece frmtr de yayınlanmak uzere benim belirlediğim fiyattır. Hosting aldıktan sonra 1 iş gunu denicek memnun kalacak ve odemeyi ondan sonra yapacaksınız. bana bu konu altından ulaşabilir veya ersandokel @ hotmail. com mail adresinden ulaşabilirsiniz. web sitemiz ile ilgili ayrıntıları 7 Eylul Gunu bu konuya ekliyeceğim.. Butun frmtr ailesine saygılarımı sunar ve iyi geceler dilerim. Dİğer Ozellikler. - Sınırsız Veritabanı - Sınırsız Mail Hesabı - Sınırsız Altdomain - Sınırsız Yonlendirme - Gunluk Yedekleme - Anti Virus - Mysql 5 - Cpanel / WHM 11 - Zend Desteği - İoncube Desteği - Hesap başına %5 Cpu İzni - Centos 5.2 İşletim Sistemi __________________