İşte İnanılmaz Reseller Kampanyası !!!!!! --- PAKET 1 --- - 30 GB Web Alanı - 300 GB Aylık Trafik - Linux İşletim Sistemi - Sınırsız Domain Ekleyebilme - Sınırsız E-Posta Ekleyebilme - Sınırsız Subdomain Ekleyebilme - Sınırsız MySQL Ekleyebilme - %30 Cpu İzni - WHM/cPanel Reseller Yonetim Paneli - WHM Turkce Kontrol Paneli - Cpanel Turkce Kontrol Paneli - Gunluk - Haftalık - Aylık Backup / Yedekleme - GD Desteği - Microsoft Frontpage Desteği - PHP 5.x - MySQL 5.x - Mod_Rewrite Desteği - Ozelleştirilebilir Hata Sayfaları - CGI/Perl - XML Desteği - Hotlink Koruma Desteği - Zend Optimizer - ionCube Loader - FFMPEG Lokasyon : U.S.A cpu limitleri %30 kadar izin var Stok: 3 Adet yıllık 30 tl. ----------------------- --- PAKET 2 --- - 150 GB Web Alanı - 800 GB Aylık Trafik - Linux İşletim Sistemi - Sınırsız Domain Ekleyebilme - Sınırsız E-Posta Ekleyebilme - Sınırsız Subdomain Ekleyebilme - Sınırsız MySQL Ekleyebilme - %30 Cpu İzni- WHM/cPanel Reseller Yonetim Paneli - WHM Turkce Kontrol Paneli - Cpanel Turkce Kontrol Paneli - Gunluk - Haftalık - Aylık Backup / Yedekleme - GD Desteği - Microsoft Frontpage Desteği - PHP 5.x - MySQL 5.x - Mod_Rewrite Desteği - Ozelleştirilebilir Hata Sayfaları - CGI/Perl - XML Desteği - Hotlink Koruma Desteği - Zend Optimizer - ionCube Loader - FFMPEG Lokasyon : U.S.A cpu limitleri %30 kadar izin var Stok: 1 adet yıllık 50 tl -------------------------- --- PAKET 3 --- - 200 GB Web Alanı - 900 GB Aylık Trafik - Linux İşletim Sistemi - Sınırsız Domain Ekleyebilme - Sınırsız E-Posta Ekleyebilme - Sınırsız Subdomain Ekleyebilme - Sınırsız MySQL Ekleyebilme - %30 Cpu İzni - WHM/cPanel Reseller Yonetim Paneli - WHM Turkce Kontrol Paneli - Cpanel Turkce Kontrol Paneli - Gunluk - Haftalık - Aylık Backup / Yedekleme - GD Desteği - Microsoft Frontpage Desteği - PHP 5.x - MySQL 5.x - Mod_Rewrite Desteği - Ozelleştirilebilir Hata Sayfaları - CGI/Perl - XML Desteği - Hotlink Koruma Desteği - Zend Optimizer - ionCube Loader - FFMPEG Lokasyon : U.S.A cpu limitleri %30 kadar izin var Stok : 10 Adet yıllık 75 tl --------------------------- İletişim Msn : djfatih08 @ hot. Gsm : 0536 351 70 14 Odeme şekilleri: ----Yapı Kredi Bankası ile havale ---- Paypal ---- __________________