Host Alacaklar Dikkatlice Okusunlar
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Host Alacaklar Dikkatlice Okusunlar
-
08-10-2019, 12:55:38Bir forum sitesinin yarışmasını kazanmamdan sonra hediye olarak iki secenekten biri olan datateknoloji internet sistemlerini sectim (Onceden adı başkaydı). fakat alır almaz sorunlar başladı. ilk once sununcunun sabit diski yandı bahaneysiyle yaklaşık 2 haftalık kesinti yaşandı ve veri kaybından 130 uye kaybedip arama motorları bazı indexlerini sildi. bir sure sorunsuz calıştıktan sonra tam yılbaşı arefesi 30 Aralık 2006 da tekrar kesinti yaşantı. Tum yılbaşı aktiviteleri elimizde patladı benim ve aynı hosttaki arkadaşlarımın. bu kesinti yaklaşık 6 gun surdu ve bize soz verildi bir daha kesinti yaşanmayacak ve her hesaba 70 mb alan eklenecek diye. ancak sozler tutulmadı 70 mb alan eklenmedi ve 17 Ocak 2007 tarihinde sunucu tekrar kapandı. 19 Ocakta acılacağı soylenen sunucu halen acılmadı... Reklamını Yaptığım Kişi Şu anda verdiği ucreti (yaklaşık 70 Ytl) geri talep ediyor... Şu anda cok mağdur durumdayım ve bir cok arkadaş mağdur durumda ve bize cıkıp da tek bir acıklama dahi yapılmıyor. Acaba paraları yerken hoşnut oluyorlarda, hizmet vermeye gelince neden hic bir caba sarf edilmiyor? Ben ve bir cok kişi buyuk hata yaptık. Host alacaklar SAkın ha datateknoloji yi tercih etmesinler... ancak hakkımı sonuna kadar her platformda arayacağım... __________________