Hostingte hız guven ve Kalite
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Hostingte hız guven ve Kalite
-
08-10-2019, 12:45:02Merhaba arkadaşlar, Hosting fiyatlarımız aşağıda listelenmiştir. ------------ 15 YTL ------------------- 25 Mb disk alanı 1 GB Aylık Trafik MySQL Sayısı : 1 Adet MSSQL Sayısı : 1 Adet e-Mail Hesabı : 5 Adet Yonetim Paneli : Plesk 7.6 TR ------------ 20 YTL -------------------- 50 Mb disk alanı 2 GB Aylık Trafik MySQL Sayısı : 5 Adet MSSQL Sayısı : 5 Adet e-Mail Hesabı : 10 Adet Yonetim Paneli : Plesk 7.6 TR ------------- 30 YTL ------------------- 100 Mb disk alanı 4 GB Aylık Trafik MySQL Sayısı : 10 Adet MSSQL Sayısı : 10 Adet e-Mail Hesabı : 15 Adet Yonetim Paneli : Plesk 7.6 TR ------------- 55 YTL ------------------- 250 Mb disk alanı 6 GB Aylık Trafik MySQL Sayısı : Limitsiz MSSQL Sayısı : Limitsiz e-Mail Hesabı : Limitsiz Yonetim Paneli : Plesk 7.6 TR ------------ 85 YTL -------------------- 500 Mb disk alanı 8 GB Aylık Trafik MySQL Sayısı : Limitsiz MSSQL Sayısı : Limitsiz e-Mail Hesabı : Limitsiz Yonetim Paneli : Plesk 7.6 TR ---------------------------------------- Daha detaylı bilgiyi sitemizden oğrenebilirsiniz. http://www.fiyoteam.net Fiyoteam Web Hizmetleri ibrahim YILMAZ __________________