Merhaba FrmTR uyesi arkadaşlar Oncelikle bilmenizi isterimki burada uyguladığım fiyatlar gercek satış fiyatlarım olmakla birlite diğer hosting işi yapan arkadaşlara hic bir rekabet amacımız yoktur. " Biz sadece işimizi yapıyoruz " Fiyatlarımızında bu kadar uygun olmasının gerekcesi piyasayı alt ust etmek değil. Sadece insanımıza hizmeti biraz daha kolay iletebilmektir.. Konumuzu takip eden tum arkadaşlara teşekkurler başarlar dileklerimizle VPSSATIS.COM adına Haluk Cakır
Cok Uygun fiyatlara 10'larca sitenizi kendi sunucunuzun rahatlığıyla host etmek istemezmisiniz? Kendi sunucunuzda sınırsız plesk farkıyla kendi sitelerinizin tek hakimi siz oluyorsunuz.. Ustelik Hosting ve Bayii Hosting paketleri hazırlayabiliyor satabiliyorsunuz.. FrmTR.Com sitesinden gelecek arkadaşlara cok ozel indirimler ve kampanyalarımız bulunmaktadır BAZI VPS FİYATLARIMIZ Ekonomik VPS 20 GB HDD 200 GB Trafik & Banwith ASP-PHP, MYSQL, Windows-Linux PLESK PANEL 20 TL + Diğer İşletim sisteminden 5 GB Reseller Hediye Mini Paket 30 GB HDD 300 GB Trafik & Banwith ASP-PHP, MYSQL, Windows-Linux PLESK PANEL 30 TL + Diğer İşletim sisteminden 8 GB Reseller Hediye Business Paket 40 GB HDD 400 GB Trafik & Banwith ASP-PHP, MYSQL, Windows-Linux CPANEL/PLESK 40 TL + 1 domain + Diğer İşletim sisteminden 5 GB Reseller Hediye Daha Ayrıntılı VPS ler icin Lutfen Bizimle İletişime Gecin msn @ vpssatis.com __________________
Cok uygun fiyatlara onlarca sİtenİzİ host edİn!!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Cok uygun fiyatlara onlarca sİtenİzİ host edİn!!