Linux Paketlerimiz : -------------------------------------------- Eko 100Mb Alan 10GB Aylık Trafik FTP Erişimi , Plesk Denetim Paneli, PHP Desteği Sınırsız MySql Veritabanı, 15 Adet E-Posta 5 YTL/AYLIK -------------------------------------------- İdeal 250MB Alan 15GB Aylık Trafik FTP Erişimi , Plesk Denetim Paneli, PHP Desteği Sınırsız MySql Veritabanı, 30 Adet E-Posta 9 YTL/AYLIK -------------------------------------------- Luks 500MB Alan 25GB Aylık Trafik FTP Erişimi , Plesk Denetim Paneli, PHP Desteği Sınırsız MySql Veritabanı, 45 Adet E-Posta 15 YTL/AYLIK -------------------------------------------- Windows Paketlerimiz: -------------------------------------------- Win 100Mb Alan 10GB Aylık Trafik FTP Erişimi , Plesk Denetim Paneli, ASP Desteği Sınırsız Mssql Veritabanı, 15 Adet E-Posta 7 YTL/AYLIK -------------------------------------------- Pro 250MB Alan 15GB Aylık Trafik FTP Erişimi , Plesk Denetim Paneli, ASP Desteği Sınırsız Mssql Veritabanı, 30 Adet E-Posta 11 YTL/AYLIK -------------------------------------------- Vista 500MB Alan 25GB Aylık Trafik FTP Erişimi , Plesk Denetim Paneli, ASP Desteği Sınırsız Mssql Veritabanı, 45 Adet E-Posta 17 YTL/AYLIK -------------------------------------------- Websitemiz : www.sistem.gen.tr Iletişim[MSN-Mail] : [email protected] Fiyatlar Kimilerine Yuksek Kimilerine Duşuk Gelebilir Ancak Şunu Unutmayın ; " Hizmet Kalitesi = Hizmet Ucreti " Tesekkurler , Saygılar . .
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Sistem.Gen.TR | Kaliteli Internet Cozumleri!