Domain,Hosting,Vbulletin ...hakkında fiyat oğrenmek istiyorum.
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Domain,Hosting,Vbulletin ...hakkında fiyat oğrenmek istiyorum.
-
08-10-2019, 12:35:55Teklif vermek isteyenler icin !!!!!!! 1 -) siteismi : com , net , org ,biz,info,name,us (oncelikli olarak koyu yazdıklarım alınacak,diğerleride toplam fiyatlara gore alınabilir.) 2-) domain ve hosting aynı veya ayrı firmalardanda olabilir. Forum amaclı kullanacağım..kesinlikle +18 adult icerikli.. (kurallar dahilinde."Yorumlarla POLEMİK YARATILMASIN LUTFEN".Sonucta karar benimdir.) Herhangi bir nedenden dolayı..kapatılması,erişilememesi yada gec sayfa acılması v.s. gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorum (buna gore değerlendirmeye alınız lutfen.) Foruma 3-5 kişi girince bağlantıda sorunlar v.s. karşılaşmak istemiyorum.(5 kuruş fazla verip kafamın ağrımasını istemem) 3-) Odeme seceneklerini belirtirseniz sevinirim. (Tercihim kredi kartından cok.banka havalesi ile.İstanbul Avrp. yakası olursa bizzat elden de odemeyi tercih ederim.gozumle goreyim onune gelen bişiler yapıyor sonra burda bir suru ben yandım,belalarını versin v.s. tarzı konular okuyorum ) Her yonuyle her şeyi ustume alacağım.(FTP,Panel,Domain şifreleri ) sağolsun Cagonnibunu cok iyi anlatmış http://www.frmtr.com/hostingler/3331...ml#post3453372 4-) vBulletin kurulumunu kaca yaparsınız .Lisans olayını zaten bir cok kişi biliyor,belirtmenize gerek yok . istediklerim bunlar..sadece belki vbulletin kurulumunu bi tanıdık arkadaşa yaptırtabilirim.Yinede fiyat oğrenmek isterim belki işime gelirse yaptırtırım.isteklerimi yazdım..bir cok kişi bakıp başkasına kanma..bizde daha ucuz..gel msn de konuşalım v.s. turu mesaj atmasın lutfen.. bu 4 şık veya hangi şıkta bir oneri yapacaksanız..tekliflerinizi ona gore yapın lutfen.. once tekliflere bakıp,araştırıp referanslara bakarak bir karara varmak istiyorum.. Ozel mesaj atmayın..okunmayacaktır.. msn veya iletişim icin mail veya link bırakırsanız sevinirim... Saygılar.... By_KiGIN (Gelen teklifler 22.01.2007 saat 24:00 ten sonra değerlendirilip.kendileriyle irtibata gecilecektir.) ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** en azından bu konuyu goruntuleyen bilgileri olan arkadaşlarda lutfen bildiklerini yazarsa sevinirim..benim gibi alan ; domain,host alımında nelere dikkat etmemiz hangi ozelliklere bakmamız gibi bilgiler verirse en azından bilmeyenler icin "bilgi" olur... www.godaddy.com,www.elmahost.netbu ve bunun gibi hangi firmaları onerirsiniz ? godady icin kredi kartın dan cok ingilizce gerekli hangi sorunlarla karşılaşmamak icin nelere dikkat etmeliyiz.(yazdıklarım dışında) __________________