Bende Bir Forum veya Site Kurmak İstiyorum Diyenler !!!!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Bende Bir Forum veya Site Kurmak İstiyorum Diyenler !!!!
-
08-10-2019, 12:29:34Oncelikle Mytrhost web hosting hizmetleri musterilerine tam destek + guvenli bir ortam yaratıp sizlere destek veriyoruz. Benim 1.5 2 sene onceki yaşadığım bir olayı anlatıyım size : Bu işlere ilk once free hostlarda basladim free hosta vb kurdum hic kimseden yardim almadan herşeyi kendim oğrendim sonra bi arkadaşım sağolsun site acmış beni sitesi admin yapmıştı.1 sene kendimi vbulletin ustunde iyice geliştirdim ve kendi sitemi acma karari aldim 3 arkadaş ortaklaşa para topladık ve sitemizi actık hosting firmamizla yaşadığımız problemlerden dolayi domainimizi aldi birdaha vermedi hostu sildi şuanda domain hala dolu gozukuyor. Gunluk ortalama 1000 tekil hit vardi site cok guzel olmuştu ancak hosting firmamiz biraz cakal cıktı ve domaini aldi elimizden... Yani arkadaşlar anlatmak istediğimiz bizim burda MyTRhost olarak site acmak isteyen arkadaslara yardim ediyoruz.Para İadesi Mevcuttur. Arkadaslar bi forum kurmak o kadar zor değil 25 mb alanada forum kurulur... www.mytrhost.com [email protected] Paketlerimiz: 25 Mb Web Alani 2 Gb Aylik Trafik (anlik sinirsiz) Yillik : 10 Ytl 50 Mb Web Alani 3 Gb Aylik Trafik (anlik sinirsiz) Yillik : 15 Ytl 75 Mb Web Alani 4 Gb Aylik Trafik (anlik sinirsiz) Yillik : 20 Ytl 100 Mb Web Alani 5 Gb Aylik Trafik (anlik sinirsiz) Yillik : 25 Ytl 150 Mb Web Alani 6 Gb Aylik Trafik (anlik sinirsiz) Yillik : 30 Ytl 250 Mb Web Alani 10 Gb Aylik Trafik (anlik sinirsiz) Yillik/Aylik : 40/4 Ytl 350 Mb Web Alani 13 Gb Aylik Trafik (anlik sinirsiz) Yillik/Aylik : 50/5 Ytl 500 Mb Web Alani 15 Gb Aylik Trafik (anlik sinirsiz) Yillik/Aylik : 65/6.5 Ytl 750 Mb Web Alani 20 Gb Aylik Trafik (anlik sinirsiz) Yillik/Aylik : 80/8 Ytl 1000 Mb Web Alani 30 Gb Aylik Trafik (anlik sinirsiz) Yillik/Aylik: 100/10 Ytl __________________