Kendine Guvenen Hosting Firmaları Baksın
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Kendine Guvenen Hosting Firmaları Baksın
-
08-10-2019, 12:28:11Oncelikle herkese iyi bayramlar ve iyi yıllar dilemek istiyorum. Şimdi asıl konuya gelelim. Bir projemizde kullanmak uzere bir linux hosting alacağız fakat bazı noktalar var. Oncellikle vergi hevlası olmayan hic kimse teklif vermesin fatura istenilecek ve gerekli tahkikat yapılacaktır sahte vs.. gibi durumlarda dava acmaktan cekinmeyeceğimizi ilk baştan soylemek istiyorum. Hosting'in ozelliklerinden cok hosting firmamızın sıfatları bizi daha cok ilgilendiriyor. Bu proje icin bunula birlikte 5. kez host değiştirmiş olacağız. İsteklerimiz odeyeceğimiz fiyata gore ağır gelebilir o nedenle sadece ilgilenenler msg atsın lutfen. Oncelikle hangi firma ile anlaşırsak anlaşalım ilk 3-4 ay odeme yapmayacağımızı baştan soylemek istiyorum. 4 kez odeme yapıp mağdur olduk ne yazık ki. Hizmet alacağımız firmanın kesinlikle msn desteğinin olması lazım ayrıca işine gelmediği zamanda bizi msn'den engeller veya benzeri şeyler olursa anlarız baştan soyleyim. Boyle bir durumda ağır konuşmaktanda cekinmeyiz. Gelelim host ozelliklerine Cpanel Min 5 GB Alan Min 70-100 GB trafik Sınırsız SQL Sınırsız Mail Sınrsız Oto Cevaplayıcı Sınırsız Mail Filtresi Vs... Web Mail Pop3 - Smtp Desteği 10 Subdomain Şifreli Klasorler Bu proje cok buyuk bir site icin kullanılacak o yuzden lutfen ciddi firmalar ulaşsın şu an biz bu hizmet aylık 35 YTL'ye kullanıyoruz fakat msn'den engellendiğimiz icin host firmamız değiştirilecek. Mail adresi vermiyorum ilgilenenler lutfen pm atsın. Tasarım ve Programlama Ekibim Adına Teşekkur Ederim __________________