Evet, Astral seyahat cıkmak evvelden Astral seyahatte cıkmak ilgi cekiciydi Şu zamanda her kez Astral seyahattin icinde farkında olmadan evvelden Astral seyahate bu şekilde cıkılırdı şimdi işler değişti
NASA’da gorevli bilim adamlarından Prof Klaus HEINEMANN fotoğraflardaki paranormal orblar gerceğini desteklediğini acıklamıştır.
Prof. HEINEMANN, kendisiyle konuşan bir gazeteciye, ruhsal şifacıların bir toplantısında, karısının cektiği fotoğraflarda minyatur aya benzer ışık dairelerinin bulunduğunu gorduğu zaman cok şaşırdığını soylemiştir.
(“orb”lar) sadece, kendilerinden kameraya gorunmeleri rica edildiği zaman ortaya cıkıyorlardı! Ayrıca, sprituel nitelikli toplantılarda onları cekme şansına daha cok sahip oluyorlardı.
Ve unlu medyum Keith WATSON’un da calışmadayken bircok fotoğrafını cekmiş olduğunu dunyaya acıkladı ve NASA bu fotoğrafları doğruluğunu onaylamış.
Peki, biz bunun yılardır fotoğrafını değil videosunu bizzat kendim cekip paylaştım ve hic kimse cittiye almadı yine soyluyorum bu havada ucuşan beyaz goruntuler Astral seyahatte cıkmayı başaranlar gormuştur şu an Astral seyahatte gerek yok.
Cep telefonu beyaz ışık sacan her kez bulunduğu mekÂnları ceksin şu şekilde goruntu elde edeceksiniz

Fotoğraftakinin aynısını goreceksiniz
Peki, bunlar ne olabilir sizce evet bunlar kıyamet gununun yakın olduğu icin Hz Mehdinin ve Hz Mesih zuhur etiğinin delilidir ve bu havada ucuşan goruntuler MELEKLER olduğunu bilin sadece Hz Mehdi Ve Hz Mesih ile konuşuyor ve kim nerede kim ne yapıyorsa haber veriyor Hz Mehdi Ve Hz Mesih’e
Bilim adamları bu havada ucan goruntuye değişik isimler veriyor gercek ismini soylemekten kacıyorlar verdikleri isim ( orblar ) bu gercek isimleri Kuranıkerim’de belirttiği gibi MELEK olduğunu bilin ben bunu yılar evvel video olarak paylaştım onlar bu videoları araştırıp şimdi dikkatini cekti inşallah diğer web sitemde paylandığım yazılar ve videolar dikkatlerini cekerde NASA acıklarda her kez cittiye alır.
( kadir suresi 4.ayet )
تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ
Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her turlu iş icin iner de iner.
Daha evvel yecuc ve mecuc cıktı dedim onlar sonradan cıkan yecuc ve mecucu bilinmeyen varlık olarak tanımladılar yine diyorum bu varlık yecuc ve mecuc ama bilim adamları kabul etmez cunku Allahın oğudu olan Kuranıkerim’de yazdığı icin kabul etmezler ederseler Hıristiyan Yahudileri gucendirir.
Cep telefonu beyaz ışık vermiyorsa Astral seyahatte cıkmayı oğrenin
Ve melekleri goreceksiniz

İlk olarak farklı bir teknik uzerine vurgu yapmamız gerekiyor. Astral seyahatte sabır cok onemlidir.
Sırt ustu yattınız ve sessiz, karanlık bir ortam sağladınız. İlk olarak gozlerinizi kapatmayı unutmamalısınız. Gozleriniz acıkken Astral cıkış gercekleşmez. Gozleriniz bazen acılma eğilimine girecektir. Kesinlikle acmayınız yarım acıklık durumlarına mudahale ediniz.
Sırt ustu yatışta bir kac denemeden sonra beden duruşunuzu gozden gecirmelisiniz. Olu duruşu olarak tabir edilen tabuta konulan olulerin duruş bicimine değinelim.
Ayaklar ust uste koyulmuş eller goğus hizasının az altından rahat bir pozisyon da parmaklar aralarından gecirilmiş bicimde birleştirilsin. Fakat duz bir bicimde yatın.
Birinci aşama;(5 dakika kadar surer)
bir sure sonra cınlamalar başlar ve odaklanmanıza hız vermelisiniz. İlk aşamada kafanızdaki duşunceler donup dolaşacaktır. Bu duşunceler olacak mı yapabilmek miyim diye başlıyor işte şeklindedir. Bunlardan arınmanız gerekir. Ve kesinlikle dudaklarınızdan nefes almamalısınız sadece burun kullanılmalı. Sebebi ise dudaklardan alınan nefes tukuruk yapar ve yutkunmanıza mecbur bırakır. Bir sure sonra ikinci aşamaya gecersiniz.
İkinci aşama;(10 dakika kadar surer
Halen telkin kullanmanıza gerek yoktur. İlk aşamada kafanızdaki duşunceleri attıktan sonra ikinciye gecersiniz ve uğultular başlar. Uğultular sizi heyecanlandırır bu aşamada kalp atışınız hızlanır ve kalp atışlarınız duzensizleşir. Bu aşamada da kalbinizi yavaşlatmalı ve bedeninize iyice hÂkim olmalısınız ve bir mumya gibi hareketsiz sabit yatmalısınız. Kaşıntılar varsa son kez kontrol etmelisiniz.
Ucuncu aşama (yanıltıcı aşama);(10 dakikayla 1 saat arası surebilir)
ikinci aşamada beden hÂkimiyetinizi tamamladıktan sonra uğultular coğalır ve ceşitli ışıldamalar tek boyutlu goruntuler başlar. Bu goruntuler insan şekillerine donuşebilir.(bazıları bunları cin sanıyor) bunlar bilincaltınızın hazırlık evresine şahit olmanızdır. Ruya oluşumudur bu. Bedeniniz artık uykuya gectiğini sanır ve ruya hazırlar. Sizde bunlara şahit olursunuz. Bu aşamada birden ses kesilir ve işitme kabiliyetiniz durur. Adeta bir sessizlik sağlanır. Bu noktadan sonra ceşitli efektler gormeye başlarsınız. winamptaki gorsel efektlere benzer bunlar. Bu efektlere kaptırmalısınız(bedavadan derin duşunme işte bedenimiz kendisi hazırlıyor hepsi uyuyamız icin yapılıyor ama uyumuyoruz) bu aşamada pes etmek istersiniz cunku uyumanız icin gerekli her şey sağlanmıştır. Hatta alnımıza kadar donmuş olacağız. mumya gibi.en son alnızmız atacaktır ve canımızı yakacak derecede gerilecektir.3.gozun bu faaliyeti cıkış icin herşeyin hazır olduğunun sinyalidir.Bu noktadan sonra telkinlere başlıyoruz.Telkinler (yada teknikler) uygulanır orneğin ip tekniği yada ters duşunme, ruhunun cekildiğini hissetme yukardan kendi bedenine baktığını duşunme gibi ve local cıkışlar hafiften uygulanır.ters duşunme ozelliğini bur da kullanmanız faydalı olur.sırt ustu duruyorsunuz ama sanki yuzustu uyuyormuşsunuz hissi verin bedeninize uyuşmalar artacaktır.ozellikle ayak topuklarınızda acı hissedebilirsiniz.ve ayaklarım uyuştu hissine kapılabilirsiniz.ellerinizi tamamen hissetmemeye başlayacaksınız ve bu sessizlik ortamını iyi değerlendirin.
Son aşama (cıkış) ;
bir sure sonra adeta cekildiğinizi fark edeceksiniz. Hafifleşeceksiniz. Onceki aşamada duşuncelerinizi kaybetmişken tekrar duşunmeye başlayacaksınız ve astrali başaramayacaksınız. bu esnada vucudunuz cekilirken telkinlere devam etmek yerine oluyor, cekiliyorum oluyor mu şeklinde duşunceler başarısız kılıyor sizi. Telkinlere odaklanıp tırmandığınız ipe yoğunlaştırılmış olursanız ne olduğunu farkedemeden o cekilmeler aşırı yuksek bir uğultuyla (radyo frekansı değiştirirken cıkan ses gibi bir sesle) sizi yukarı cekecek ve cıkış gercekleşecek. Bu esnada hicbir şey duşunmemeye devam ederseniz bir anda yukarda ucuyor olacaksınız ve tavanda bulacaksınız kendinizi. Aşağıda uyuyan bedeninize bakacaksınız.
Neden ışık olmamalı dedik? Cunku Astral de ışıklar farklı gorunuyor. Bir televizyon acıksa size adeta deniz feneri kadar ışık veriyor. Fakat gunduz hava aydınlık olduğu icin ışık gozunuzu yormuyor. Bu noktalarlara dikkat ederek denemelere devam ederseniz başaracağınıza inanıyorum
Araştırmacı Yazar Ramazan HOŞ