OrayHosting Tum Herkeze İyi Gunler Diler... Oncelikle Firmamızın Kurulma Amacı Cevredeki Coğu Firmanın Emeklere Saygısının Olmadığıdır.
Bizde Bunu Duşunerek Yola Cıktık Hacker'lar ında yardımı ile Tamamen sorunsuz bir şekilde guvenlikli bir sunucu yapmış bulunmaktayız Şuanda Bizim Firmamızda Bulunan BirKac Ornek Site : Www.WeSecret.in Www.Mirror-attack.com vb. sitelerimizden oluşmaktadır. Gelelim Kampanyalı Hostinglerimize :
paket1 ==>
==> 250 Mb Web Alanı ==> 8 Gb Trafik ==> Sınırsız E-Posta ==> Sınırsız MySQL ==> Turkce Cpanel Fiyatı :
15
TL / YIL
paket2 ==>
==> 1000 Mb Web Alanı ==> 10 Gb Trafik ==> Sınırsız E-Posta ==> Sınırsız MySQL ==> Turkce Cpanel
Fiyatı :
35 TL / YIL
paket3 ==>
==> 5000 Mb Web Alanı ==> 35 Gb Trafik ==> Sınırsız E-Posta ==> Sınırsız MySQL ==> Turkce Cpanel Fiyatı :
50 TL / YIL paket4 ==>
==> 10000 Mb Web Alanı ==> 100 Gb Trafik ==> Sınırsız E-Posta ==> Sınırsız MySQL ==> Turkce Cpanel Fiyatı :
75 TL / YIL
paket5 ==>
==> 15000 Mb Web Alanı ==> 150 Gb Trafik ==> Sınırsız E-Posta ==> Sınırsız MySQL ==> Turkce Cpanel Fiyatı :
99 TL / YIL Evet Hostinglerimiz Şuanda buraya Yazdıklarımız Bu Kadar.
Mt2 - Knight Online Sunucularımız Full Kurulu Teslimattır. Buyrun Onlarıda Bi Gorelim Bunlarda VDS Sistemlerimizden Oluşmaktadır .. Eko Ko Server Anlik Oyuncu Kapasitesi = 800 Islemci = Intel Xeon X3440 (2.53 GHz) Ram Bellek = 1 GB DDR3 +2 GB SWAP Disk Alani = 50 GB Enterprise HDD Isletim Sistemi = Windows Server 2003 Baglanti Hizi = 1Gbit Lokasyon = Turkiye Ucretsiz Kurulum : Anti Chat (Soacs) : Db Kurulumu : FTP Server : Vb. Kurulu Teslimat Ucretsiz Destek Fiyatı :
70 TL / AY Standart Ko Server Anlik Oyuncu Kapasitesi = 950 Islemci = Intel Xeon X3440 (2.53 GHz) Ram Bellek = 2 GB DDR3 +3 GB SWAP Disk Alani = 80 GB Enterprise HDD Isletim Sistemi = Windows Server 2003 Baglanti Hizi = 1Gbit Lokasyon = Turkiye Ucretsiz Kurulum : Anti Chat (Soacs) : Db Kurulumu : FTP Server : Vb. Kurulu Teslimat Ucretsiz Destek Fiyatı :
90 TL / AY
Profosyonel Ko Server Yuksek Oyuncu Kapasitesi Islemci = Intel Xeon X3440 (2.53 GHz) Ram Bellek = 3 GB DDR3 +4 GB SWAP Disk Alani = 120 GB Enterprise HDD Isletim Sistemi = Windows Server 2003 Baglanti Hizi = 1Gbit Lokasyon = Turkiye Ucretsiz Kurulum : Anti Chat (Soacs) : Db Kurulumu : FTP Server : Vb. Kurulu Teslimat Ucretsiz Destek Fiyatı :
110 TL / AY
Metin2 VDS
Metin2 Eko Paket
Islemci = Intel Xeon X3440 (2.53 GHz) Ram Bellek = 1 GB DDR3 +2 GB SWAP Disk Alani = 50 GB Enterprise HDD Isletim Sistemi = Windows Server 2003 Baglanti Hizi = 1Gbit Lokasyon = Turkiye Ucretsiz Kurulum Ucretsiz Destek Ucretsiz SubDomain Ucretsiz Yonetim Paneli Fiyatı :
60 TL / AY
Metin2 Standart Paket
Islemci = Intel Xeon X3440 (2.53 GHz) Ram Bellek = 2 GB DDR3 +3 GB SWAP Disk Alani = 80 GB Enterprise HDD Isletim Sistemi = Windows Server 2003 Baglanti Hizi = 1Gbit Lokasyon = Turkiye Ucretsiz Kurulum Ucretsiz Destek Ucretsiz SubDomain Ucretsiz Yonetim Paneli Fiyatı :
95 TL / AY
Metin2 Profosyonel Paket
Islemci = Intel Xeon X3440 (2.53 GHz) Ram Bellek = 3 GB DDR3 +4 GB SWAP Disk Alani = 120 GB Enterprise HDD Isletim Sistemi = Windows Server 2003 Baglanti Hizi = 1Gbit Lokasyon = Turkiye Ucretsiz Kurulum Ucretsiz Destek Ucretsiz SubDomain Ucretsiz Yonetim Paneli Fiyatı :
115 TL / AY
Domain Satışımızında Bulunduğu Firmamızda ; Ozel Web Tasarımda Yapılmaktadır. Uygun Bir Fiyat Karşılığı Tam İstedğiniz Gibi Tasarımlar Sizi Bekliyor. Eee Bu Kadar Ozellik Dururken Ne Duruyorsunuz Buyrun Sitemize Ve Biz 7/24 Onlineyiz.. İletişim MSN =[email protected] , [email protected] , [email protected] Sitemiz : Www.OrayHosting.Com Unutmadan Soyleyelim Ani Bir Saldırıda Guvenlikten Dolayı Siteniz Kapanırsa Para İademiz Her Zaman Mevcuttur. Şimdiden İlginize Teşekkur Eder İyi Alış-verişler Dileriz... Unutmayın Herşey'den Once Emeğe Saygı