1 GB Ram VPS Yıllık Bu Fiyata Kacmaz !!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 1 GB Ram VPS Yıllık Bu Fiyata Kacmaz !!
-
08-10-2019, 10:01:31Şubat ayı icerisinde yaptığımız VPS kampanyasını sunuyorum. Şubat ayı icerisinde alınan tum urunlerin fiyatları sabit kalacaktır. YENİ OZELLİK Linux bilgisayarınızı Windows gibi yonetmek ic bu kadar keyifli ve kolay olmamıştı. upload/download - reseller - hosting - gibi işlerinizi cok basit ve kolay yapabilirsiniz. Uzaktan Masaustunuz hazır olarak teslim edilir. Kurulum ucretsizdir! 1 Gbit Port Hattı Desteği ile sunulmaktadır. Paketlerimiz; CPANEL/WHM AYLIK 35TL EXTRALAR: 256 MB Dedicated RAM 25TL Tek seferlik odeme 512 MB Dedicated RAM 50TL Tek seferlik odeme 20 GB Disk Alanı 30 TL Tek seferlik odeme 1TB trafik 11TL aylık IP Artırılabilir. 1 ip aylık 6tl stabil ipyi yıllık alırsanız 43TL EXTRA Mini Paket Sadece YILLIK Paket 1 Dual Core 128 MB RAM 250GB Trafik/aylık 5 GB Disk alanı 100MB Hat hızı 1adet ip adresi Kontrol Panel CentOS 5.x Ucretsiz Panel Kurulumu (plesk webmin kloxo) YILLIK UCRETİ 30 TL dir. Paket 2 Dual Core 384 MB RAM 500GB Trafik/aylık 10 GB Disk alanı 100MB Hat hızı 1adet ip adresi Kontrol Panel CentOS 5.x Ucretsiz Panel Kurulumu (plesk webmin kloxo) YILLIK UCRETİ 50 TL dir. SolusVM VPS Kontrol panel Ozellikleri Sunucu istatistiklerini inceleme Hostname sunucu adını değiştirebilme Root Şifresi değiştirebilme Konsol Şifresi Değiştirme Ozel Network DNS ayarları ve Gelişmiş API koruma key barındırma. Panelde Putty gibi ozel SSH komutları yonetebilme ve SFTP Ozelliği. Tek Tuş Restart Kapatma Acma ve Format ozelliği Format sonrası yukleyebileceğiniz işletim sistemleri Linux altında: x86 uyumludur CentOS 4.x 5.x 32/64-BIT ArchLinux (2010) 32/64-BIT Debian 4.x 5.x 6.x 32/64-BIT Fedora v10 11 12 13 15 32/64-BIT Gentoo 32-BIT Owl Current 32-64-BIT Scientific 6 32-64-BIT Slackware 13.0 32-BIT Suse 11.x 32-64-BIT Ubuntu 8 9 10 11.x 32-64BIT 10 dakikalık hızlı işlemlerin keyfine varın Sorular ve Cevaplar -VPS mi istediğim şekilde kullanabilir miyim? +Evet kullanabilirsiniz. Game Server dahil up down olarak hosting resel satışı olarak her şekilde kullanabilirsiniz. (+adult) -VPS me windows kurabilir miyim? +Hayır sadece Linux tabanlı calışıyoruz. -VPS me aşırı yuklenirsem surekli restart atarmı? +VPS yonetim kontrol panelinizde RAM inizin ustune cıkacak değerler yapmadığınız taktirde hic bir problem yaşanmaz. %lik bolumu takip edin %100 doldurmayın -VPS de bişey calıştırmadığım halde RAM yuksek değer gosteriyor bu ne demek? +Sunucunuz uzerine eklenti kurduğunuz zaman bu bazlı şeyleri otomatik calışmasını sağlayan sistemler rami etkileyebilir. (Orneğin sistem dosyaları veya komut dosyalarının surekli online calıştırılması aşırı dosya kullanımı gibi ) Eğer bu şekilde bir sorun yaşıyorsanız sistem yedeklemesi muşteriye aittir. Makinaya format atıp tekrar yedeğinizi yukleyin. -VPS aldım nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardım? +VPS serverinizi nasıl kullanacağınız hakkında teknik bilginiz olması gerekmektetir. Bunların dışında vps ye ait bir sorun olmadığı surece vps sorumluluğu ve kullanımı muşteriye aittir. -VPS surem doldu nasıl uzatacağım? +VPS serveriniz icin odeme gunu 29.gundur. Son gun odeme kabul edilmiyor. 29. gun sonuna dek uzatma işlemi gercekleştirebilirsiniz. -VPS icin ileride extra bir ucret odermiyim? +Hayır. Kesinlikle odemezsiniz Kampanya doneminde aldığınız urunleriniz aldığınız zamanki fiyatla omur boyu devam eder. Lakin siz kendinize extra Trafik veya Alan alırsanız aldığınız aldığnız kadarını extra aylık olarak odersiniz. Disk alanı omur boyu tek seferlik odemedir. msn iletişim: [email protected] & [email protected] telefon : 0543 547 77 45 ODEME SADECE İŞ BANKASI , PTT VE PAYPAL __________________