Kaliteli Hosting İsteyen Buraya!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Kaliteli Hosting İsteyen Buraya!
-
08-10-2019, 09:59:41Astralbilisim.com | Ucuz ve Kaliteli Bilişim Hizmetleri . Bronz Linux Hosting: + 10 GB Disk Alanı + 10 GB Aylık Trafik + 1 Adet Domain Ekleme + Sınırsız MySQL Veritabanı Hesabı + Sınırsız MySQL Veritabanı Kotası + Sınırsız E-Posta Hesabı + Sınırsız FTP Hesabı + Sınırsız Sub Domain + cPanel Yonetim Paneli + Gunluk/Haftalık Yedekleme + 5.00 TL/12 Aylık Silver Linux Hosting: + Sınırsız Disk Alanı + 10 GB Aylık Trafik + 1 Adet Domain Ekleme + Sınırsız MySQL Veritabanı Hesabı + Sınırsız MySQL Veritabanı Kotası + Sınırsız E-Posta Hesabı + Sınırsız FTP Hesabı + Sınırsız Sub Domain + cPanel Yonetim Paneli + Gunluk/Haftalık Yedekleme + 20.00 TL/12 Aylık Gold Linux Hosting: + Sınırsız Disk Alanı + 500 GB Aylık Trafik + 3 Adet Domain Ekleme* + Sınırsız MySQL Veritabanı Hesabı + Sınırsız MySQL Veritabanı Kotası + Sınırsız E-Posta Hesabı + Sınırsız FTP Hesabı + Sınırsız Sub Domain + cPanel Yonetim Paneli + Gunluk/Haftalık Yedekleme + 35.00TL/12 Aylık Platin Linux Hosting: + Sınırsız Disk Alanı + Sınırsız Aylık Trafik + 1 Adet Domain Ekleme + Sınırsız MySQL Veritabanı Hesabı + Sınırsız MySQL Veritabanı Kotası + Sınırsız E-Posta Hesabı + Sınırsız FTP Hesabı + Sınırsız Sub Domain + cPanel Yonetim Paneli + Gunluk/Haftalık Yedekleme + 10.00TL/1 Aylık ---------- Bronz Windows Hosting: + Sınırsız Disk Alanı + 5 GB Aylık Trafik + 1 Adet Domain Ekleme + Sınırsız MySQL Veritabanı Hesabı + Sınırsız MySQL Veritabanı Kotası + Sınırsız E-Posta Hesabı + Sınırsız FTP Hesabı + Sınırsız Sub Domain + Plesk Yonetim Paneli + Gunluk/Haftalık Yedekleme + 10.00 TL/1 Aylık Silver Windows Hosting: + Sınırsız Disk Alanı + 10 GB Aylık Trafik + 1 Adet Domain Ekleme + Sınırsız MySQL Veritabanı Hesabı + Sınırsız MySQL Veritabanı Kotası + Sınırsız E-Posta Hesabı + Sınırsız FTP Hesabı + Sınırsız Sub Domain + Plesk Yonetim Paneli + Gunluk/Haftalık Yedekleme + 15.00 TL/1 Aylık Gold Windows Hosting: + Sınırsız Disk Alanı + 20 GB Aylık Trafik + 5 Adet Domain Ekleme + Sınırsız MySQL Veritabanı Hesabı + Sınırsız MySQL Veritabanı Kotası + Sınırsız E-Posta Hesabı + Sınırsız FTP Hesabı + Sınırsız Sub Domain + Plesk Yonetim Paneli + Gunluk/Haftalık Yedekleme + 20.00TL/1 Aylık Platin Windows Hosting: + Sınırsız Disk Alanı + Sınırsız Aylık Trafik + 1 Adet Domain Ekleme + Sınırsız MySQL Veritabanı Hesabı + Sınırsız MySQL Veritabanı Kotası + Sınırsız E-Posta Hesabı + Sınırsız FTP Hesabı + Sınırsız Sub Domain + Plesk Yonetim Paneli + Gunluk/Haftalık Yedekleme + 25.00TL/1 Aylık ---------- Linux Reseller Hosting: + Sınırsız Disk Alanı + Sınırsız Aylık Trafik + Sınırsız Domain Ekleme + Sınırsız MySQL Veritabanı Hesabı + Sınırsız MySQL Veritabanı Kotası + Sınırsız E-Posta Hesabı + Sınırsız FTP Hesabı + Sınırsız Sub Domain + cPanel Yonetim Paneli + Gunluk/Haftalık Yedekleme + 25.00TL/Aylık Limitsiz Reseller Windows: + Sınırsız Disk Alanı + Sınırsız Aylık Trafik + Sınırsız Domain Ekleme + Sınırsız MySQL Veritabanı Hesabı + Sınırsız MySQL Veritabanı Kotası + Sınırsız E-Posta Hesabı + Sınırsız FTP Hesabı + Sınırsız Sub Domain + Plesk Yonetim Paneli + Gunluk/Haftalık Yedekleme + 45.00TL/Aylık Site Adresi:AstralBilişim İnternet Hizmetleri Msn Adresi:[email protected] Yer Sağlayıcı Faaliyet Belge Numaramız : YS - 2565. __________________