Paket 1: 500 MB Transfer 50 MB Alan Yıllık 3 YTL Paket 2: 1 GB Transfer 100 MB Alan Yıllık 5 YTL Paket 3: 2,5 GB Transfer 250 MB Alan Yıllık 10 YTL Paket 4: 5 GB Transfer 500 MB Alan Yıllık 18 YTL Paket 5: 10 GB Transfer 1 GB Alan Yıllık 35 YTL Paket 6: 30 GB Transfer 3 GB Alan Yıllık 100 YTL Paket 7: 50 GB Transfer 5 GB Alan Yıllık 160 YTL Paket 8: 100 GB Transfer 10 GB Alan Yıllık 300 YTL Tum Paketlerin Ortak Ozellikleri Alt Domain: Limitsiz Bant Genişliği: Var Media Host: Var Anlık Trafik: Limitsiz Pop3 E-Mail: Limitsiz E-Mail Yonlendirme: Limitsiz Auto Responder: Limitsiz E-Mail Listesi: Var Webmail: Var İstatistikler: Var Asp, Asp.NET(Aspx): Var Cold Fusion: Var Php-Cgi-Bin-Perl5-SSI: Var MsSQL Veritabanı: Limitsiz MySQL Veritabanı: Limitsiz Kontrol Paneli & SSL: Var Wap(WML) Desteği: Var Ozel Hata Sayfaları: Var Hazır Scriptler: Var Sunucu Ozellikleri: Sunucunun Bulunduğu Yer: Almanya/Frankfurt Sunucu İşlemcisi: DUAL XEON 3.6 Hafıza (RAM): 4096 MB DDR Disk (HDD): 2x120 GB Bağlantı: 100 Mbit/sn. İşletim Sistemi: Windows 2003 Standart Edition Kontrol Paneli: Plesk 7.5.6 Turkce-İngilizce Bu derece kaliteli bir sunucudaki hostu neden bu kadar ucuza verdiğimi acıklıyayım. Oncelikle hosting işiyle uğraşmıyorum. Kendime ait yukarıda ozelliklerini bahsetmiş olduğum bir sunucum var. Parasını yıllık olarak oduyorum. Ve odeme gunune 15 gun kaldı. Bu yıllık odeme bende cok aşırı maddi kulfet yarattığından bole bir yola başvurdum. Yani sonucta ole ya da boyle bu para odenicek. Amacım hem sizlerinin işinin gorunmesi, hemde kendimi biraz olsun rahatlatabilmek. Paketlerin ortak ozelliklerinde belirttiğim limitsiz ibareleri lutfen yanlış anlaşılmasın. Bircok hosting firması sınırsız-limitsiz gibi ibareler kullanırlar. Aslında yok ole birşey. Hic bir şey sonsuz değildir. Doğadaki su bile bir gun gelip mutlaka biticek Bir ornekle acıklıyorum hemen. Pop3 E-Mail Limitsiz kullanımızın icin acık olucak. Fakat bu aylık bandwich ve disk alanı oranına gore sınırlıdır. Yani bir e-mail kotanız disk kotanızdan fazla olamaz. Onun dışında e-mail serverı kurmak gibi sunucuyu yoran işlemlere izin vermiyceğimide baştan acıklamalıyım. Fakat butun ozellikler kişisel kullanımızın icin sunucunun limiti kadar acık olucaktır. Yani kendi kullanımınız icin istediğiniz kadar alt domain, e-posta hesabı acabilirsiniz. Umarım durumu anlatabilmişimdir. Onun dışında *****,adult,hack,bolucu, v.s. gibi bu tur sitelere izin vermemekteyim. Hostu aldıktan sonra ileride bu kuralın dışına cıkıldığında ve gorduğum an hostu kapatır, paranızı iade etmem. Bu tur durumları acıklıyorum diye diğer ucreti fazla olan hosting firmalarından ucuz olmasının sebebi buymuş denilmesin. İşi bilenler zaten anlıycak en başta solediğim limtisiz-sınırsız olayı her hosting firması icin gecerlidir. İkincisi ise (adult,***** icerikli siteler) bir cok firmada yasaktır. Siteniz kapatılır ve paranız iade edilmez. Belki parayı iade edenler vardır bilemiyorum. Ama geneli etmez. Yani ucuz olması en başta solediğim sebeptir. HEm kendimi buyuk bir maddi kulfetten kurtarabilmek, hemde sizlerin işinin gorulmesi. İlgilinen ve daha detaylı bilgi almak isteyenler MSN veya mail yoluyla bana ulaşabilirler. MSN'de fazla online olmuyorum ama maillere surekli bakıyorum. Eklediğinizde online değilsem mail gonderin muhakkak cevaplarım. [email protected] Ayrıca isteyenlere 3 dolara com,net,org,biz,info,us uzantılı domain kayıdı yapabilirim. ForumTR Adminlerine ve Yetkililerine: Bu acmış olduğum konu reklam amaclı değildir. Zaten okumuş olduğunuzda anlaşılacaktır. Evet kişisel bir cıkarım var fakat okuyan kullanıcların yararına olucak bir cıkar sağlıyorum. Evet paylaşımcı olmak, maddi cıkar sağlamadan yapılır fakat bedavaya verilcek birşey değil bu. Bunun dışında ortak olan kullanıcılara her turlu web işlerinde elimden geldiğince ve zamanım yettiğince yardımcı olacağım. Konunun forum kurallarına aykırı olup olmadığını pek bilmiyorum, eğer aykırıysa duşunmeden kapatabilirsiniz. Sevgiyle Kalın __________________