Firma Hakkında Genel Bilgiler ; Firma Adı : Artemis Bilişim İnter-NET Hizmmetleri Firma Web Adresi: www.artemisbilisim.com Firma Email : [email protected] YS BELGE NO : 2476 Firma Destek Yetkili Msn Adresleri : KO Destek MSN : [email protected] M2 Destek MSN : [email protected] CS Destek MSN : [email protected] Genel Mudur : [email protected] DİKKAT : Satışlar sadece (Firma Email) Adresinden Yapılmaktadır. Tel 1: 0506-446-2996 Tel 2: 0554-881-6448 Adres : TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR Artemis Bilişim, Olarak , 2Adet Full Firewall 'Panel' Ve 'Full Database Editor' Ve Her Muşterimize 'Ozel Database' Editleme imkanı Ve Saldırılara Karsı Oto Exe Acıcı Veriyoruz Artık Kimsenin Serveri Kapanmıcak !! # Parayı Yatırdıktan '30' Dakika Sonra Sunucu Full Kurulum Yapip Teslim Ediyoruz (Bizden Hızlısı Yok) # 'Soacs V34' , 'Artemis X-ACS Guvenlik Sistemi' , 'Ozel Database Arşivi' , 'Full Database Editorleri ' # 'Oto Grade , Oto SymboL , Oto Savas , Oto Notice ' Bu Ozellikler Sadece Artemis Bilişim'de. !! Artemis Bilişim Genel Bilgiler ------------------------------------- - Hangi Hizmetleri Sunuyoruz ? - KNİGHT ONLİNE - METİN2 - Silkroad - CS - Ventrilo - Team Speak 3 Daha Detaylı Bilgilendirme İcin Sitemizi Ziyaret Ediniz. - Muşterilerimizin dikkatine, 6 ay boyunca sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. ### - SUNUCU OZELLİKLERİ - ### # Intel Xeon E 5620 2.40 İşlemci Hızı. # 1024 MB RAM # 30 GB HDD # SOACS v34 + Artemis X-ACS Guvenlik Sistemi+ FTP Hesabı # Firewall (Saldırılara Karşı) # 1 GBBit Hat # Artemis - Bilisim # Ucretsiz Kurulum (Ozel Panel + Ozel Database + Full Kurulum) # İşletim Sistemi:Windows 2003 # Trafik:Sınırsız # Lokasyon:Turkiye/Hollanda/Almanya # 0 Lag (Garanti) # Sprut & Botnet Engelleyici # SOACS v34 + Artemis X-ACS Guvenlik Sistemi ### > 50 TL < ### ============= ====== == ====== ============= # Intel Xeon E 5620 2.40 İşlemci Hızı. # 2048 MB RAM # 50 GB HDD # SOACS v34 + Artemis X-ACS Guvenlik Sistemi+ FTP Hesabı # Firewall (Saldırılara Karşı) # 1 GBBit Hat # Artemis - Bilisim # Ucretsiz Kurulum (Ozel Panel + Ozel Database + Full Kurulum) # İşletim Sistemi:Windows 2003 # Trafik:Sınırsız # Lokasyon:Turkiye/Hollanda/Almanya # 0 Lag (Garanti) # Sprut & Botnet Engelleyici # SOACS v34 + Artemis X-ACS Guvenlik Sistemi ### > 70 TL < ### ============= ====== == ====== ============= # Intel Xeon E 5620 2.40 İşlemci Hızı. # 4096 MB RAM # 80 GB HDD # SOACS v34 + Artemis X-ACS Guvenlik Sistemi+ FTP Hesabı # Firewall (Saldırılara Karşı) # 1 GBBit Hat # Artemis - Bilisim # Ucretsiz Kurulum (Ozel Panel + Ozel Database + Full Kurulum) # İşletim Sistemi:Windows 2003 # Trafik:Sınırsız # Lokasyon:Turkiye/Hollanda/Almanya # 0 Lag (Garanti) # Sprut & Botnet Engelleyici # SOACS v34 + Artemis X-ACS Guvenlik Sistemi ### > 110 TL < ### ============= ====== == ====== ============= # Intel Xeon E 5620 2.40 İşlemci Hızı. # 6114 MB RAM # 30 GB HDD # SOACS v34 + Artemis X-ACS Guvenlik Sistemi+ FTP Hesabı # Firewall (Saldırılara Karşı) # 1 GBBit Hat # Artemis - Bilisim # Ucretsiz Kurulum (Ozel Panel + Ozel Database + Full Kurulum) # İşletim Sistemi:Windows 2003 # Trafik:Sınırsız # Lokasyon:Turkiye/Hollanda/Almanya # 0 Lag (Garanti) # Sprut & Botnet Engelleyici # SOACS v34 + Artemis X-ACS Guvenlik Sistemi ### > 220 TL < ### ============= ====== == ====== ============= # Intel Xeon E 5620 2.40 İşlemci Hızı. # 8192 MB RAM # 30 GB HDD # SOACS v34 + Artemis X-ACS Guvenlik Sistemi+ FTP Hesabı # Firewall (Saldırılara Karşı) #1 GBBit Hat # Artemis - Bilisim # Ucretsiz Kurulum (Ozel Panel + Ozel Database + Full Kurulum) # İşletim Sistemi:Windows 2003 # Trafik:Sınırsız # Lokasyon:Turkiye/Hollanda/Almanya # 0 Lag (Garanti) # Sprut & Botnet Engelleyici # SOACS v34 + Artemis X-ACS Guvenlik Sistemi ### > 275 TL < ### Muşterilerimizin dikkatine, 6 ay boyunca sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. Artemis Bilişim İle Herzaman Bir Adım Ondesiniz . Artemis Bilişim İnter-NET Hizmetleri __________________