AbdTrade / SunucuTr / FullAspSite İnternet Hizmetleri [Guncel Fiyatlar]
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- AbdTrade / SunucuTr / FullAspSite İnternet Hizmetleri [Guncel Fiyatlar]
-
08-10-2019, 09:49:34Daha onceden defalarca acıldı defalarca soylendi. Hatta bazı uyanıklarda kendi referans linkini verdi. Ama iş oyle referans linki vermeyle bitmiyor. Sizin linkinizle uye olan referanslarınızıin iş yapması lazım. Ordaki linkler var oralara tıklaması lazım. Anlamayanlar icin site adresi: www.*************** Bakın iyi dinleyin son kez anlatıyorum daha anlatmam. Parayla alacaksanız o başka ama bedava sirke baldan tatlıdır derseniz beni iyi dinleyin. Şimdi siteye uye oluyorsunuz. Site puan sistemli ve belirli bir puan kazanınca domain yada başka bir şeyler alabiliyosunuz. uye olduktan sonra gelen ekranda Account Details=Hesap Detayları First Name: Buraya İsminiz Last Name: Buraya Soyisminiz E-Mail Address: buraya kullandığınız e-mail adresi Password: buraya şifreniz Confirm Password: burayada şifrenizin tekrarı -------------------------- Address Details Address Line 1: Buraya Gercek Adresiniz Address Line 2: (optional) Burayada isterseniz adresinizin devamını yazabilirsiniz Town/Suburb: Buraya Şehrinizi State/Province: Buraya ilceyi Zip/Postcode: buraya postakodunuzu Country: Burada bulunduğunuz ulkeyi secin Terms and Conditions: Yes, I agree. [View Here] Burdaki kutucuğuda işaretleyin. Ve Create Account a basın. -------------------------- Daha sonra E-Mail inize bir Aktivasyon Maili gelicek.O mail geldiğinde acın ve Aktivasyon Linkine Tıklatın ve Uyeliğiniz Aktifleştirilmiştir. -------------------------- Şimdi Uye Olurken verdiğiniz E-Mail Adresini ana sayfada bulununan Login in Altındaki e-mail address e yazın.Altındaki Password Yerinede şifrenizi yazın ve Go ya basın. -------------------------- İşte Login olduk şimdi geldi ayrıntıları ve nasıl puan kazanıcağımızı anlatmaya. -------------------------- Login olduktan sonra gelen ilk ekranda sizin bilgilerinizi gosterir.En ustteki Point Balance bolumunde ve sağ ust koşedeki Point kısmında ise sizin sahip olduğunuz puanlar yer alır. Referrals altında iste Online Referrals Made: yazan yerde sizin kac kişiyi uye yaptırdığınız yazar.Onun Altında İse sizin uye yaptırmak istediğiniz kişilere gondermeniz gereken link uer alır. -------------------------- Şimdi gelelim nasıl puan kazanıcağımıza. Yan tarafta offers yazan yere basın.girdiğinizde orada 2 link goruceksiniz.Bunlara tıkladığınızda Pending yazar ve ole kalır fakat aradan 1 gun gectiğinde bunlar COMPLETE ise kabul edilmiştir Not Complete ise kabul edilmemiş demektir.Siz bunlar complete olana kadar hergun tıklayın ve acılan siteyi 10dk felan bekletin pembeleşene kadar neyse diğer gun baktığınızda Complete ise yeni bir link daha gelmiştir ve artık o linke tıklayıp Complete yapın.Bunu bole bole devam ettirin. -------------------------- Click and Win Bolumune girdiğinizde orda kucuk bir banner goruceksiniz o banner a her tıkladığınızda değişecektir.O banner a gunde 10 kere tıklasanız yeter(ne kadar cok tıklayabilirseniz o kadar iyi).Ben de daha cozemedim orayı ama siz tıklayın yinede. --------------------------- Refferals bolumunde de siz reklam vermek istiyorsanız o resimlerin html kodları var.bunları sitenize yerleştirerek daha cok ilgi cekip daha fazla uye yapabilirsiniz. --------------------------- Claim Rewards Bolumunde sizin puanlara gore neler alabileceğinizi yazıyor.orda WoW u goruceksiniz.Puanınızı tamamladığınızda bu bolume girip hemen siparişinizi verebilirsiniz. -------------------------- Profile Bolumundede ozel ayarlarınızı duzeltebilir ve kaydedebilirsiniz. -------------------------- Bilgi Amaclıdır.Fazla butcesi olmayanlara yardım etmek istedim.Bende daha bunda amatorum ama sizlerle paylaşayım dedim.Neyse inş faydalı olur. http://www.***************/?id=81907 bu da benim referans linkim ,eğer buraya tıklayıp uye olursanız bende kazanmış olurum,umarım burdan uye olursunuz her turlu sorununuz icin burdayım __________________