Linux Sınırsız Kampanya Hosting Hosting Ozellikleri; - Limitsiz Web Alanı - Limitsiz Trafik - Linux İşletim Sistemi - Limitsiz Domain Ekliyebilme - Limitsiz Domain Park - Limitsiz E-Posta Ekleyebilme - Limitsiz Subdomain Ekleyebilme - Limitsiz MySQL Ekleyebilme - % 25 Cpu İzni - Cpanel 2012 Turkce Kontrol Paneli - Gunluk - Haftalık - Aylık Backup / Yedekleme - GD Desteği - Microsoft Frontpage Desteği - PHP 5.x - MySQL 5.x - Mod_Rewrite Desteği - CGI/Perl - XML Desteği - Hotlink Koruma Desteği - Zend Optimizer - ionCube Loader - İngiltere Lokasyon - Hazır Site Sunucu Ortak Ozellikleri; Linux Sınırsız Hosting Yıllık 29,99 TL SATIN AL ! Odeme Yontemleri; PTT,İş Bankası,Mobil Odeme ( Vodafone ),Sanal Pazar,Paypal İletişim Cep : 0.507 728 95 16 Mail : [email protected] Firma Resmi Bilgileri; Firma Unvanı : Elit Medya Hosting & Domain , Reklamcılık , Web Tasarım & Programlama ve Bilişim Hizmetleri Fatura Adres : 1170.SOK.NO:4/49 OZCELİK İŞ MERKEZİ OSTİM-YENİMAHELLE/ANKARA Merkez Ofis : 1170.SOK.NO:4/49 OZCELİK İŞ MERKEZİ OSTİM-YENİMAHELLE/ANKARA Telekomunikasyon Faaliyet Belge No : 3078 Destek Departmani : [email protected] Muhasebe Departmani : [email protected]
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Linux Sınırsız Kampanya Hosting Yıllık Sadece 29,99 TL | elitmedya.Net Kalitesiyle