Host arıyorum:..
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Host arıyorum:..
-
08-10-2019, 09:23:48İyi gunler oncelikle baştan agresifliğim icin hepinizden ozur diliyorum.Biraz icimi dokmek birazda host bulmak icin bu konuyu acıyorum. Yaklaşık 2 hafta once forumtrde actığım host arıyorum konusundan sonra benimle forumtrden mailime bakan arkadaşlar irtibata gectiler ve aralarından birinden host aldım. Benim sorunum şu hostum beyfendi bana oncelikle 24 saat nette olduğunu ve telefonuna bile gerek olmadığını solemişti. BEn yinede nolur nolmaz diye telini almıştım. Ve lazım oldu da. Beyfendi keyfine gore database resetliyor sunucuyu kapatıyor ve internete her ne kısmetse bir turlu uğramıyor ve telefonu ise kardeşinde oluyor. Hergun saat 11 de yatan beyfendiye 3 gun boyunca ulaşılamıyor ve ya kardeşi snake oynarken telimi reddediyor yada beyfendi işten gelip tv karşısında uyuyor. Asıl niyetimi belirteyim şu anda www.forumfutbol.com adlı internet sitesinin sahibiyim forumu acalı 2 hafta oldu ve riske girmek istemiyorum bi HOST ARIYORUM ama bu şu şekilde olmamalı 18 yaşını gecmemiş cocuklar hosting yapar ve sponsor olur oldular. Eğer hosting yapan ve 24 saat destek ve ulaşım veren bi host şirketindeyseniz bana ulaşın mailim: [email protected] Ciddi bi hosting şirketi olmalı ve benim forumumu diğer hosta taşıdığım zaman bir sorun olmayacağını garanti etmeli. Bunlar yalanla olmaz bana forumun dbsini yukleyeceğini belirten hostum 2 gun sorna vbulletin nasıl kurulur diye sordu ve ona oğrettim inanabiliyor musunuz. Her neyse Host ve yalan dunyasından bıkltım artık tekrar ediyorum eğer bu işi yok oğrenciyim yok para kazancam yok okumak icin yapıyorum diyenler defolsunlar. Herkesten tekrar ozur dilerim şu anda internet sitem yine kapalı ve hostumu aradım once reddetti şimdi de telefonunu kapattı sanırım bugun sallamamasının nedeni ise alanı buyutmek icin tekrar verdiğim 20 ytl dir. __________________