Omakservers.net Şikayet | Pişmanlıktır | Sakın Hata Yapıp Sunucu Almayın
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Omakservers.net Şikayet | Pişmanlıktır | Sakın Hata Yapıp Sunucu Almayın
-
08-10-2019, 09:21:43OmakServers ile Başlayalı tam 3 gun oldu kos koca 3 gun ama bana sanki 3 yıl gibi geldi serveri acmak icin 4 eylul gunu paramı yatırdım saat 13:00 civarlarında parayı yatırmadan once onlara dedimki ben daha once server acmadım sorun olurmu dedim yok dediler biz herşeye yardım ediyoruz destek var ve 30 dakika icinde serveriniz hazır olur dediler ve server filesi filan kararlaştırdık benim isteğim uzere kolay files kurcaklardı , yatırdım parayı, eve geldim odeme bildirimi yapmak istediğimde sunucular bakıma girdi dediler saat 5 gibi bakımdan cıkacak 5 de odeme bildirimi yapnız dediler tamam dedim olur hani ayda bir olur bana denk gelir dedim eyw dedim 5 de girdim odeme bildirimi yaptım bu seferde destek gorevlisi yok saat 8 de kurşat bey girer dediler kurşat beyin keyfinin gelmesini bekledik saat 8 oldu kurşat bey serveri kurmaya başlamış 8.30 da teslim aldım servere bi girdim zor files benim istediğimle alakası yok bunu TOLGA ANAC beye dile getiriyorum Kurşat beyle konusun diyor Kurşat beye diyorum destek vermiyoruz diyor en sonunda yalvar yakar Saat 00:30 civarlarında TOLGA ANAC bey beni bir arkadaşına aktardı ( DİKKAT Omakservers da calışmayan sosyal bir arkadasına) tamam dedik sağolsun Mehmet bey diğerlerinden daha cok ilgilendi her istediğimi yaptı Tabi saat gec olmuştu 1 gibi ben yatıyorum iyi geceler dedim yattım mehmet bey serveri kurmuş herşeyi mailime yollamıştı sağolsun , serveri kontrol edim dedim bi baktım filesler bozuk elime silahı giyorum silah kayboluyor ata biniyorum binmiyor pot basmıyor damage atmıyor herneyse heralde filesler saglam cıkmamıştır dedim değiştirim dedim TOLGA ANaC 'a soyledim saat 9:00 civarı dedimki " Tolga bey server filesleri bozuk cıktı değiştirmek istiyorum " dedim cevap geldi gelen cevap saati 11:30 gelen cevap ise " nasıl yani " mazur gordum yogundur diye anlattım falan filan yine kurşatın keyfini bekledik gelen giden yok en sonunda yine mehmet beye aktardı saat 16:00 civarlarında hala server kurulu değil yanız dikkat edin. mehmet bey baska files kurduk sorunsuz calısıyordu sonra 5 eylul saat 00:35 de sunucular tanışcak dediler sunucuları kapattılar bugun yani 6 eylul saat 19 :00 da acılcak dediler bende yine sinirlenmedim ama en sonunda saat 19.00 oldugunda ne zaman acılır diye sordugumda saat 00:00 'a kadar teslimatlar yapılır dediklerinde tepemin tası atttı parayı yatıralı 3 gun olmuştu ve yapabildikleri tek şey GECİŞTİRMEK .! bu arada satışla ilgilenen tek kişi TOLGA ANAC oda 17-19 yaşlarında bir ergen facede guzel kız resmi paylaşıp duruyor başka yaptıgı bir iş goremedim. Sykepeleri 12 saat den fazla acık ama birşey yazınca 3 saat sonra cevap geliyor. Buyrun Tİcket atmıştım gelen cevap. ( Omakserver.net BİR PİŞMANLIKTIR), NOT: 6 Eylul 2013 Saat 00:00 Acılması Gereken Sunucular ne zaman acılcak diye sordum TOLGA ANaC 'a oda bu gece acılcak sabaha acılmazsa paranızın iki katını iade edicez dedi bu sozumunde fotosunu cek dedi bende dedigini yaptım sabah oldu HALA YOK YOK YOK UYARI: Ben kimseye sahtekar , dolandırıcı ve hırsız gibi soylemlerde bulunmuyorum sadece sunucu alırken dikkat edin diye başımdan gecen olayı anlatmak istedim. Altaki Resim Sunucular Nie Kapanıyor 2 Gundur Giremiyoruz dediğimde bana karşılık olarak verilen ticketin fotografı Resimi orjinal boyutunda 683x399px gormek icin tıklayın Alttaki Resimde Server Hala Acılmadı TURKMMO ya konu actıktan sonra konunuzu edidleyiniz deyip Eğer sabaha acılmazsa paranızın iki katını iade edicez dedikleri Fotograf. Resimi orjinal boyutunda 640x624px gormek icin tıklayın Yenileme 07:09:013 Saygısızlık ve Terbiyesizliğin En Hat safada oldugu yer omakserver.net. buyrun foto, Tum ilişkilerimi kestim ve TOLGA ANAC 'ın kendi ağzından Pazartesi gunu Hesabıma 70 TL yatıralacagına dair soz aldım. inş. başkasının başı yanmaz. bu arada TOLGA ANAC Ergeninin Face Adresi Buyrun bakında Bu ergenden sunucu almayın(Paylaştıgı şeylere bakın ilk başta). : https://www.facebook.com/tolga.anac.9210?fref=ts Resimi orjinal boyutunda 637x473px gormek icin tıklayın __________________