Dil paketinden ayları Turkce'ye ceviriyorsunuz ama yinede İngilizce mi gosteriyor ? hic sorun değil ufak 1-2 değişiklikle Turkce olarak gosterebilirsiniz Not: Tum vBulletin surumlerinde bu işlemi uygulayabilirsiniz. Başlayalım; Adım 1) Oncelikle dil paketinden tum ayları Turkce'ye cevirdiğinizden emin olun Adım 2) AdminCP>Diller & Cumleler>Dil Yonetimi Turkce dil paketi yanındaki Ayarları Değiştir seceneğine tıklayın Tarih / Zaman formatları başlığı altındaki seceneklerden; Yerel Dil Paketi karşısına tr_TR yazın Not: Eğer Windows sunucu kullanıyorsanız turkish yazın Tarih Formatı karşısına %d %B %Y yazın Saat formatı karşısına %H:%M yazın Uyelik Tarihi formatı karşısına %d %B %Y yazın Doğumtarihi Formatı (sene bilgisi dahil) karşısına %d %B %Y yazın Doğumtarihi Formatı (sene bilgisi olmadan) karşısına %d %B yazın Panel kullanımlarının Tarih formatı karşısına %d %B %Y %H:%M yazın ve diğer ayarlarla oynamadan kaydedin Bundan sonra tum aylar Turkce olarak gozukecektir ve AdminCP>vBulletin Secenekler> Saat / Tarih / Saat kaymaları kısmındaki format ayarları etkisiz kılınacaktır Eklenti Sorunları Bu duzenleme Top X gibi tarih formatı kullanan eklentilerde sorun yaratabiliyor onunda cozumunu anlatalım Orneğin bu duzenlemeyi yaptıktan sonra VSa - Advanced Forum Statistics eklentisini kullananlar tarih ve saat bolumunde sorun yaşayacaklardır. Hemen AdminCP>vBulletin Secenekler>VSa - Advanced Forum Statistics Date Format karşısına %d-%m-%y yazın Time Format karşısına %H:%M yazın ve kaydedin Buna benzer eklentilerde boyle sorunlar yaşarsanız ayarlarını kontrol edin ve aynı işlemi uygulayın. Anlatım: ClubmiX Anlatımın izinsiz kopyalanması ve coğaltılması yasaktır! __________________