MyBB icin Portal Eklentisi *Eklenti ismi:*Merih Portal v1.0* *Eklenti Yapımcısı:*Merihforum *Turkce Ceviri:*Merihforum *Eklenti Guvenlimi ?:*Guvenli* *Eklenti Versiyonu:*1.0 *Test Durumu:*Denemiştir-sorunsuz* *Uyumlu Olduğu Surum-(ler):*MyBB 1.6.x - 1.8.X (1.6 Test edilmedi) *Eklenti Acıklaması:* acılır menu, slayt, one cıkan konular. ucretsiz *Eklenti Kurulumu: Merhaba Arkadaşlar. Mybb Sitem icin tasarladığım*bunu herkesinde kendisine gore kullanmasını istedim. * One cıkan konularıda ekledim*belki bilmeyen arkadaşlarımız benim tasarımım yanında onuda kullanmak isteyebilirler her neyse Acılır Menu yu*mybb de kullanmayı kac zamandır istiyordum nasip buguneymiş. One cıkan konular haricinde tasarım bana aittir. Kullanım serbest herhangi bir telif hakkı linki ve isim hicbiryerde bulunmamakta. Slayt ve acılır menu tanımlandığı*icin css ve js elbette dışarıdan da cağırılabilirdi rel kullanılarak fakat tek yol elbette o değil. Anlatımı 2 şekilde yapayım biraz uzun surebilir.Kurulum Kendinize gore duzenleme Kuruluma başlarken ben portal sayfasında temanın portal şablonunda bircok şeyi ornek olarak sol taraf kolonlarını*kaldırdım ve bunun uzerine portalı inşa ettim. İsterseniz sizde benim gibi yapabilir veya dilediğinizi uygulayabilirsiniz. İleride reklam alanları ve isteğe gore ozel tasarımlarda yapabilirim. portal sayfasını ana sayfa yapmak icin .htcaccess dosyasının en sonuna* Kod:
DirectoryIndex portal.php index.php
eklenir. Gelelim kuruluma ; Admin Paneli >> Temalar & Şablonlar >> Şablonlar >> Temanız >> Portal Sayfası Şablonlar >> *portal >> in altına*şu kodları yapıştırın : Kod:
*
  • *
  • FORUM

* *
    • * *
    • Başlangıc * *
    • Android * *
    • MMO / RPG * *
    • Oyun * *
    • Programlama * *
    • Bilgisayar * *
    • Konu Dışı * *
    *
  • OYUN

* *
    • * *
    • Android * *
    • Dota 2 * * * *
    *
  • Duyurular

* *
    • * *
    • Dota2 den * *
    • Forumdan * *
    *

* * [h=2]Forumdan Enstanteneler[/h] Yardıma ihtiyacınız olan bir konu varsa arama butonunu kullanabilir veya yeni konu acabilirsiniz. yazılım alanında kendini geliştirenler veya bu konuda kendisini geliştirmek iseyenler onceliğimizidir Bize katılmaz mısınız ?
*1 / 7
* *Bir zamanlar silkroad dan

*2 / 7
* *Pudge Hook Setimiz

*3 / 7
* *2016 Dota 2 Kazananı

*4 / 7
* *Castle Clash oynuyoruz

*5 / 7
* *Dota 2 Kazananı Wings

*6 / 7
* *World Of The Tank Bazan giriyoruz

*7 / 7
* *Dota 2 Hazineleri dağıtıyoruz

* * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[h=4]Dota 2. "Savaş Kupası 2017 Kış Turnuvası" sona geliniyor.[/h] * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Kiev Major Dergisi duyuruldu
* * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Konuyu Goruntule * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[h=4]Ortadoğu Karışıyor[/h] * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Esad Rejimi Suriyede masumlara sarin gazı kullandı
* * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Konuyu Goruntule * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[h=4]World Of The Tank Sarıyor[/h] * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Ubuntu Lamp Kurulumu
* * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[h=4]Linux Lamp Kurulumu[/h] * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *işinie yarayabilir
* * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *
* * * * * * * *

bunları oraya kopyala-yapıştırdıktan sonra aşağıdaki linkden indirdiklerinizi*ftp ana dizine gonderin https://yadi.sk/d/m0ddr57o3H2LMf bunlar css menu ve js kodları icin gereken materyaller. Kurulum bu kadar. 2.Kendinize Gore Duzenleme Tavsiyem px*piksellere pek dokunmayın ben cok denedim boyle iyi inanın. kurulumdan sonra benim ayarlarım yuklendiği icin portal şablonunda ctrl-f ile merihforum.com yazan yerleri kendinize gore duzenleyin.