CMS Made Simple Sistem Nedir? Ozellikleri Nedir? CMS Made Simple acık kaynaklı bir icerik yonetim uygulamasıdır. İlk olarak 2004 yılında piyasaya surulen CMS Made Simple, Packt Publishing tarafından 2010'da En Cok Gelecek Vaadeden Acık Kaynaklı İcerik Yonetim Sistemi odulunu aldı. CMS Made Simple, web sitesi geliştiricilere kucuk-ish (duzinelerce yuzlerce sayfa), yarı statik web siteleri oluşturmayı etkinleştirmek icin basit, kullanımı kolay bir yardımcı program sunar. Tipik olarak CMS Made Simple, kurumsal web siteleri ve bir ekibi veya organizasyonu tanıtan web siteleri icin kullanılır. Portallar, bloglar veya makale tabanlı icerik oluşturmada uzmanlaşmış başka icerik yonetim paketleri de var. CMS Made Simple bunun coğunu yapabilir, ancak bu bizim odaklandığımız alan değil. Ozellikler: SEO Dostu URL'ler Entegre ve cevrimici yardım Moduler ve genişletilebilir Kolay kullanıcı ve grup yonetimi Grup bazlı izin sistemi İcerik satırını değiştirmeden sınırsız gorunum icin tam şablon desteği Kolay sihirbaz tabanlı kurulum ve yukseltme prosedurleri Minimum sunucu gereksinimleri Coklu dil destekli yonetici paneli Sınırsız derinlik ve buyuklukte icerik hiyerarşisi Yukleme yeteneklerine sahip entegre dosya yoneticisi Entegre denetim gunluğu Forumlarda ve irc'de dostca destek Kucuk ayak izi Resmi Web Sitesi __________________