vBulletin 3.7 Beta Gorunum ve Ozellikleri
vBulletin0 Mesaj
●70 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- vBulletin
- vBulletin 3.7 Beta Gorunum ve Ozellikleri
-
08-10-2019, 08:31:58vBulletin hız kesmeden yeni surumleri cıkarmaya başladı 3.6 da oyle bir hızlı gitti hızına yetişemedik upgarede ettik ardından baktım bir surumdaha ne forum sahipleri nede bizler yetişebildik hızlarına.. ----- Orjinal Anlatımın Olduğu Link < kendi sitesidir.. ----- - Resimde gorduğunuz spamcıları bloklayabilme temizleme icin; - Bir diğer yeniliği etiket(tag) acılan konuyu bulunmasını sağlamak icin eklenen arama kodları zointinkini kurmaya gerek olmadan otomatik olarak eklemişler; Sonradan tag ekleyebilme; Anasayfada gosterme; - Konu başlıklarına extra yazı ekleyebilme ornek sabit, soru gibi sanırım admin ayarı ile bu soru, yardım vb olabilir; Soru cevap olursa onuda konu başlığını yanından seciyoruz (dipnot: aslında yeni değil boyle bir eklenti var ama bir değildi ayrıca kuruluyordu) - Arkadaş listesi belirleme talepleriniz ileti olarak karşı tarafa ulaşıyor kabul ederse ekleniyor; - Kullanıcı profillerinin gorunumu bu surum ile tamamen değişiyor bazı forumlarda gordum cok guzel sizde resimden bakabilirsiniz; Burda kullanıcı yorumları oluyor normalinden değişik; Uye profilinde isterseniz kişisel albumde yapabiliyorsunuz; Yerde kaplamaz koşede gorduğunuz komut ile diğer resmi cağırabiliyorsunuz; - Fan club oluşturma bunda beni ekle yazmaya gerek yok add/ ekle linkine tıklayınca otomatik olarak ekleniyorsunuz profildede hangi fandaysanız link oluyor test ettim bunu; Fan icin mesajlaşma her biri icin ayrı tabi; - Buda profilin yanı >> http://www.frmtr.com/member.php?u=440494 buna tıklanınca acılacak olan yer; - Profil renk bicim vs ayarlamakta var; Biri standart biride renklenmiş profil; - Profil ayarları nerden denilen kısımları kontrol paneline girmeden cift tıklama komutu ile değiştirebiliyorsunuz ; - Bu ozellik her ne kadar forumtr de kapalıda olsa guzel bir şey; Normalde foruma konu acılırken eklenti yukleme olur konu altında resim dosya vb olarak yerini alır işte buda farklı sayfada acmıyor direk Lightbox olarak gosteriyor bence cok şık; - Duzenlenen mesajların eski tarihli gorunumleri; - Modlar, asistanlar, yoneticiler ( sanırım adminlerde olmaz config işinden dolayı) konu silerken şifre sorgusu; - Navbardaki yazıları otomatik editleme; - Ajaxregin bir değişik tarzı olsa gerek uye sırasında ister doğrulama ister soru sorabilirsiniz uyelere isterseniz hicbirşey; - Resim doğrulama gorulduğu gibi acılı aynı az once eklentide soylediğim gibi ajax; - Uye grup değişimleri log sistemli bir uyeyi ornek asistanı beni mod yaptınız yarın bakınca asistan olduğum kısım log olarak panelde durur; - Acılan konuları sosyal imleme sitelerine ekleme; Şuan beta aşamasında her an 3.7.1 diyede surum cıkar bakarsınız ondan sonra 3.7.2 cok hızlı geliyor mutlaka bu eklentilerinde acıkları olabilir bu yuzden acele etmemekte fayda var.. Anlatım bana aittir.. €scap€...! __________________