ClientExec Sistemi Nedir? Ozellikleri Nedir? ClientExec ticari bir faturalandırma ve muşteri yonetimi uygulamasıdır. ClientExec başlangıcta 2002 yılında piyasaya suruldu ve bugun binlerce şirket tarafından guveniliyor. Ozellikler: Komple Yardım Masası: Personelinizden destek biletlerini acısız ve hızlı bir şekilde yonetmelerini sağlayın. E-postaları engelleyin ve sorunların kaybolmasını destekleyin. ClientExec'in e-posta yonetim sistemi mesajları yonlendirmenize, izlemenize ve iletmenize yardımcı olur. Yonetim: ClientExec, tekliflerinizi ayarlamak ve şirketinizi yonetmekle ilgili gunluk işleri otomatikleştirmek icin kolay bir yol sağlayarak işinizi buyutmenizi sağlar. Akıllıca, şişkinliği onlemek icin organize edildi. Faturalama Modulu: İşiniz icin faturalandırma veya duzenli bir ucret oluşturma konusunda, ClientExec tum ilgili bilgileri izler. Fatura yoneticisi faturalandırılabilir kalemlerin birleştirilmesine izin verir, buyuk kredi kartlarını kabul eder, faturaları arşivler ve hatta kredileri izler. Anlaşılır Raporlar: 10'dan fazla acık kaynaklı rapor anında size işinizin tam bir resmini verir. Yalnızca birkac fare tıklamasıyla her şey parmaklarınızın ucunda - gelir raporları, destek yorumları ve daha fazlası. Sezgisel Arayuz: ClientExec, muşterileriniz ve personeliniz icin ayrı bir arayuz sağlar. Sezgisel ve kullanıcı dostu istemci arayuzu, muşterilerinizin destek almalarını veya ceşitli faturalandırma ve profil işlevlerini hızla gercekleştirmelerini sağlar. Resmi Web Sitesi __________________