CSS Canlı Ders
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- CSS Canlı Ders
-
08-10-2019, 05:02:56Merhaba arkadaşlar, CSS konusunda canlı ders vereceğim adobe sunmuş olduğu connect ile sistem bilmeyenler icin acıklayayım canlı olarak hd kalitesinde sohbet ortamında yaptıklarımı izleyebilecek soru sorabileceğiniz bir ortam olucak eğer katılım guzel olursa ileri derslerde daha kararlı olarak sizlerle goruşurum Ders cok profesyonel olmamakla beraber hala daha table yapılarıyla uğraşanlar icin div yapısına yonlendirme ve css3 u keşfetmeniz icin ufak ipucları ve olanaklar sağlamaya calışacağım. Eminim ki coğu arkadaşımız biliyordur fakat bilmeyenler icin guzel bir ders olacağını duşunuyorum. Name: CSS Giriş Eğitim 1 Summary: CSS eğitimi ders 1, ilerleyen gunlerde PHP ye geciş yapacağız Start Time: 08/29/2011 21:00 Duration: 02:00 URL: http://meet45054846.adobeconnect.com...iris-egitim-1 ever arkadaşlar ders icin kullanacak olduğumuz tasarımıda oluşturmuş bulunuyoruz. gayet basit bir tasarım diyip gecmeyin. cunku bu tasarım uzerinde css3 namına anlatabileceğim bircok şey mevcut bunlar. webkit box shadow moz box shadow (ve bu ikisi hatta operayıda dahil edicem 3 arasındaki fark ve gorevleri) yani golgelendirme. border radius yani cerceveleri ovalleştirme yazıya golge vermek yani text shadow. ve en guzeli gradient yapımı __________________