Bilindiği uzere citibank a ceklerı (TRY olanalrı) Kargo yolu ıle yolluyorduk cek en gec 3 - 4 gunde hesabımıza eft edılıyor karşılığında 20 ytl masraf kesılıyordu, Ancak cekın kargoda ne kadar guvenlı gıttığı malumunuz eğer alacağınız rakamda yuksekse vay halınıze Bu ay aldığım cekı, bazı yerlerde okuduğum şekılde, Garanti bankasına goturdum ve cekı takasa vermek ıstedığımı bıldırdım, Once cekın yabancı olduğunu prosedor gereğınce cekın uzun surede geleceğını soyledıler daha sonrasında, Cekın maerıkadan geldığını ve tutarın TRY (yenı turk lisrası) oalrak yazıldığını soyledım ve merkez şube yı arayıp sormalarını rıca ettım, cunku başka arkadaşalrım bozduruyor dedım, gorevlı kişi merkzı aradı ve cekımı normal cek takası şeklınde aldı, Sonuc olarak Garantı bankasında hesabınız varsa TRY cekınızle gıdın bankaya ve cekı takasa verdığınızı belırtın, eğer uzun surer vb. derlerse genel merkezden onaylandığını bır cok kişinın bu ceklerı bu şekılde hemen tahsıl ettığını soyleyın ve merkezı aramasını rıca edın, (cekınızı gıdıpde numara alıp veznedekıelre vermeyın onalr bu işe uzak muşterı temsılcesıne gıdın) 20 ytl masraf ıle 3 hun icinde paranız hesabınızda ustelı krısksız şekılde __________________