Forumların Geleceği
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Forumların Geleceği
-
08-10-2019, 04:40:03Berat ERYILMAZ'dan uzun bir ara sonra forumlar hakkında yepyeni bir yazı daha karşınızdadır. Forum buyultmek, forum yonetmek, forumun dengelerini sağlamak, oteriteyi oturtmak sandığımız kadar kolay bir iş değildir. Forumların yerini artık sosyal ağlar tutmaktadır ve bu sosyal ağlar insanların malesef ki beynini sulandırmaktadır. Forumu geliştirmek icin ilk once sosyal ağlarda bulunmayanı sağlamanız lazım ki bunun icinde beynimizin hic değinmediğimiz bolgerine dadanmamız gereklidir. Tabii ki de bunu yapabilecek yetenekteki, bu işlerle ilgilenen insanlar gereklidir. Surekli insanların dikkatini cekecek cekilişler yapılabilir. İnsanların gozune sokana kadar bu cekilişleri tanıtmanızda gerekli tabii ki de. Cekilişlerde rapidshare yerini artık hotfile aldığı icin hotfile premium uyelikleri, 1 GB ya da 2 GB flash diskler dağıtın. Uyelere sınırlandırmalar koyun. 50 başlığı ve 200 mesajı olmayanlar katılamazlar, turunde. Bakın bakalım forumda nasıl bir aktiflik donmeye başlıyor. Forumların buyumesi ve gelişmesi icin sadece reklam, tanıtım değil tabii ki gerekli olan. Tagların doğru bir şekilde yazılması. Konular kopyala/yapıştır şeklinde alınsa bile ilk cumleleri ve konu başlıklarını değiştirip yayınlamak, google amca'daki yerinizi ust sıralara taşıyacaktır. Forum geliştirmek, buyutmek, acmak, oterite sağlamak herkesin altından cıkabileceği işler değildir. Bu orneklerin sizin zihninizin acılmasını sağlaması ve yeni fikirleri ortaya cıkarabilmeniz icin verdim. Bu ornekleride uygularsanız, zaten %100 aktiflik kazanıcaksınız. Bu konu hakkında 2. yazımı bir sure sonra paylaşacağım, teşekkurler. Not: Alıntı filan değildir, tamamen bana aittir, bunu paylaştığım ikinci yer burasıdır. __________________