www.kutucuk.net - İci Dolu Kutucuk
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- www.kutucuk.net - İci Dolu Kutucuk
-
08-10-2019, 04:35:05Gecenlerde internette takılırken konuda belirttiğim siteye rastladım. www.kutucuk.net adındaki bu site, alanında profesyonel anlamda Turkiye'de ilk olduğunu belirtmiş. Ki araştırdığımda ise gercekten boyle bir profesyonellikte bir sitenin Turkiye'de ilk olduğunu farkettim. Yurtdışındaki orneklerini araştırdığımda ise www.milliondollarhomepage.com adında bir siteye rastladım. Sitenin calışma prensibi ise şoyle : 10000 adet kutucuk var, ve bu kutucuklar tanesi 10 lira'dan satılmakta. Yani sitenin potansiyel değeri 100000 lira. Kutucuk alımı yaptığınızda, anasayfada satın aldığınız kutucuğa istediğiniz resmi ve bağlantıyı koyuyorsunuz (adult ve şiddet icerikli resim ve bağlantılar haric). Satın aldığınız kutucukların 10 yıl boyunca aktif kalacağı soyleniyor. Site, insanın temel durtusu olan merak duygusu vasıtasıyla sitede bol vakit gecirilmesi ve bağlantıların tıklanması amaclanıyor zannedersem. Yurtdışı orneği 2006 yılında kurulmuş ve 6 ay gibi kısa bir surede tum site satılmış. Gercekten guzel bir proje gibi gozukuyor ve tutma ihtimali yuksek. Bu sitenin yapımında emeği gecen tum arkadaşları kutluyorum. Temennim, en kısa surede yaptıkları sitenin dolması yonunde. Sitenin hakkımızda iceriği ise aynen şoyle : "Kutucuk.net" nedir? Kutucuk.net, internet reklamcılığına yeni bir soluk getiren devrim niteliğinde bir projedir. Bir nevi sanal reklam panosudur. Yurtdışında buyuk bir başarıya ulaşmış projenin, Turkiye'deki tek ve profesyonel uyarlamasıdır. Projenin amacı nedir? Rekabet koşullarının daha cetin hale geldiği gunumuz ticaret ortamında, reklamcılık onemli bir rol oynamaktadır. Son yıllarda Turkiye'de internetin gelişmesi ve yaygınlaşmasıyla, sanal reklamcılık faaliyetleri onemli bir konuma gelmiştir. Projemiz, internet reklamcılığı alanındaki bir acığı kapatarak, birbirinden farklı sektorlerde faaliyet gosteren şirketlerin, potansiyel muşterilere ve internet kullanıcılarına tek bir platformdan ulaşmasına olanak sağlamaktadır. Proje suresi ne kadardır? Kutucuk.net projesi 10 yıllık bir projedir. Tum kutucukların satış işleminden sonra 10 yıl boyunca site aktif kalacaktır. Site icin : www.kutucuk.net __________________