Profil Backlink (Social Monkee) Arkadaşlar merhaba İnternet sitesi olupta bedava profil backlik yaptırmak isteyenler iyi okusun ayrıca konunun yeri burası mı bilmiyorum ole paylaşım dedim ben bana faydanız dokunabilir hem kendinze Link borsasında 100 imleme icin 5-10$ gibi ucretler istendiğini goruruz. İmleme, duzenli olarak anasayfanıza, yazılara ve alt sayfalara uygulanmalıdır. Onerilerimizi tamamen uygularsanız, dakikalar icinde istediğiniz link icin scuttle, pligg ve otoriter ozgun scriptli sitelerden imlenmiş olacaksınız. Bu da aynı zamanda kaliteli backlink demek. Social Monkee, Pligg sitelere gonderim yapıyor. Ucretsiz uyeler gunde 1 kez 25 siteye, Premium uyeler gunde 3 kez 100 farklı c-classtaki pligg sitelere atabiliyor. Arayuz uzerinden raporlara ulaşmak mumkun. Sitelerden birine girecek olursanız backlinkinizin sayfada tek olduğunu ve dofollow olduğunu gorebilirsiniz. Sitenin bir diğer ozelliği de hayat boyu 47$ olan premium uyeliği siteye 12 ref getirmeniz karşılığında size vermesi.Mukemmel bir fırsat cunku bu ayda 9000 imleme demek. Bu işe ozellikle siteme ziyaretci gelmiyor diyenler icin bulunmaz nimet arkadaşlar mutlaka denemelisiniz.. Eğer ki 12 tane uye bulursanız ozaman premium uye oluyorsunuz ozamanda gunde 900 sosyal imleme demek super otesi birşey demek yani Arkadaşlar Bu siteye hic uye olmayan varsa eğer Refimle Uye olursanız sevinirim Refli : Uyelik Refsiz: Uyelik __________________