Siteme Veritabanı Bağlama ?
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Siteme Veritabanı Bağlama ?
-
08-10-2019, 04:18:24Merhaba Arkadaşlar. Web Tasarım Konusunda az cok bilgi sahibiyim fakat size sormam gereken bazı soruları bulunmaktadır. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkur ediyorum. 1 -) Web Sitemi HTML ile tasarlıyorum fakat siteme şoyle bir şey yapmak istiyorum ; Orneğin : Sitemde Tablo var ve bu tablo aynı zamanda bilgisayarımda yuklu. Acces yada Exelde bu tabloyu guncellediğim zaman aynı anda yayınla dediğim zaman sitemde guncellemesini istiyorum. 2 -) Sitemde birde Ayrı ayrı tablolar halinde urun resimleri var ve bu resimleri guncellemek icin FTP ye giriş yapmadan sadece bir program ile guncelleyip altında resimde bulunan urunun ozelliklerini yine FTP ye giriş yapmadan guncelleyebileceğim bir program var mıdır ? Not : Orneğin web siteme icerik ekleme calışanı alacağım. O diyelim A B C D Sayfalarından A ile B ye aynı yukarıdaki sorularımdaki gibi erişecek değiştirecek fakat C ve D Sayfalarında duzenleme yapamayacak. Tum bu isteklerimi nasıl yapabilirim ? Mysql yada aspx mi kullanmalıyım nasıl yapabilirim ? __________________