Merhabalar frmtr.com kullanıcıları... Yeni ve gelişmekte olan Forumumuzun daha iyi yerlere gelmesi icin makale yarışması duzenlemeye karar verdik. Amacımız uyelerimizin zamanlarını daha iyi değerlendirmelerini sağlamak. Yarışma hakkında: Konu: İşletim sistemleri Ornek: Windows, linux vs. Başlangıc tarihi: 20.02.2012 Bitiş tarihi: 05.03.2012 Odul: 50 euro Not: Katılacak olan kullanıcılar forumumuza uye olmak zorunluluğu mevcuttur. Yarışmanın başlaması icin en az 15 kişinini başvurması lazımdır. Katılacak olan arkadaşlar Forumumuza Uye olup konunun altında ben katılıyorum diye yazmaları gerekmektedir.Katılan kullanıcılarımızın nickleri ilk mesajda belirtilecektir. Yazdığınız makaleleri forumda ,makale reklamları kategorisinde ayrı bir başlıkla acmak zorunluluğu mevcut olup her kullanıcı bir adet makale ile yarışmaya katılabilir. Yonetim tarafından incelenecek makaleler 05.03.2012 Tarihinde saat 12,00 da Bu konuda acıklanacaktır. Katılacak arkadaşlara başarılar dileriz. Forumumuzun Yonetimi.