Merhaba arkadaşlar. Ben ve birkac arkadaşım daha bir site kurmayı planlıyoruz. Ama profesyonel bir site olacak, para odemeli falan olacak, bankalarla da goruşmeye başladık zaten. Ancak sorun şu ki kimse webtasarım bilmiyorum. Bu konuda da şu sorun ortaya cıkıyoru, sitemizi nasıl yapacağız? Kodlama oğrenmek istemiyoruz, cunku profesyonel olacak, ve cok guzel gorunmesi gerekiyor, amator durmamalı, ayrıca guvenlik de cok onemli. Birkac şirketle goruştuk ama onlar da milyarlara kadar uzayan fiyatlar soyluyorlar, 3 milyar+kdv diyen oldu. Guvenlik ve gorunum cok onemli evet, ancak site o kadar da zor, teferruatlı falan bir şey olmasına gerek yok. Sadece cok guzel gozuksun, ama yapımının o kadar da zor olduğunu duşunmuyorum, bu sebeple de bu kadar cok para vermek istemiyoruz. Sizce bu noktada ne yapmamız gerek? Bu bahsettiğim profesyonel şirketlerle mi calışmalıyız, kişisel olarak işini yapan webmasterlara mı gitmeliyiz? Tahminimce onlar daha ucuza işimizi yapar, ancak o guveni verir mi işin icinde cok olmadığım icin bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar, gercekten kafamız cok karıştı. Şimdiden cok teşekkur ederim. __________________