Oncelikle Herkese Merhabalar Demek istiyorum .. Konuyu buraya ve webmasterler icin Bolumune actım.Nedenini soylemek gerekirse gercekten Forumda yaklasık 20 dakika dolandım ve konuyu en doğru nereye acacağımı bulamadım :/ belki simdide yanlıs yere actım. Bu yuzden baslamadan ricam Yetkililer konumu doğru yere taşısınlar. Bu nedenle herkesten oncelikle ozur diliyorum. Gelelim Sorunuma : 1) FlashVortex diye bir site var.Eminim bircok webmaster biliyordur.Buradan yapılan calışmalarda yaptıgımız yazının sağ alt koşesinde FlashVortex yazıyor :/ ben o yazının oradan kalkmasını istiyorum. Bunu yapan pek cok kişi gordum ve koskoca forumtr dede mutlaka vardır diye duşundum 2) Madem konu Flash Vortex den acıldı o halde hemen bir diğer sorunumuda soyleyeyim. FlasVortex Menu yapıyorum kendime ancak .tr.gg li siteme nasıl koyacağımı bilmiyorum? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. 3) Ve işte En buyuk Sorun. Flash Vortex den yaptıgım bir calısmayı pc'mde masaustune nasıl kaydedecem ? Normal resim formatında kaydetmek istiyorum.FlashVortexin kendi formatında olmasın. Simdiden Yardımcı olan olmayan herkese teşekkur ediyorum. ** Siz Konuma Cevap Yazın ben 15 er dakika aralıkla Gelecem bakacam gerektiğinde cevap atacam .. Surekli acık kalınca forumtr benim pc donuyor ** __________________