Wep Tabanlı Oyun Projesi İcin Ekip uyesi aranıyor!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Wep Tabanlı Oyun Projesi İcin Ekip uyesi aranıyor!
-
08-10-2019, 03:57:10Merhaba Arkadaşlarım Sizlere uzun zamandır duşunduğum bir proje hakkında hem bilgi vermek istiyorum hemde ekibi ayarlamak istiyorum. Şimdi 3 farklı seceneğimiz var 0 dan script kodlamaya pek vaktim olmuyor bu yuzden eğerki kodlayacak birisi varsa bana hemen ulaşsın. Neyse şimdi kısa surede sizlere sunmak istediğim oyun tarzları 1-Travian oyununu hem grafik hemde kurgu bakımından 0dan tekrar duzenlemek. Eğerki olursa 1-Askeri desert operation gibi fakat bilinen uzerine bina geliştirmeli olucak Ve grafikler hareketli olacaktır.Binalar ve birimler. Askeri savaşları editleyip adam gibi php bilen birisine savaş sahneleri yaptırmak olacaktır. Bunlarda yapıldıktan sonra eğerki cidden başarılı olursak bu oyunu flash uzerine geciricez,yani text tabanlı değilde goruntulerin cidden kaliteli oldugu bir oyun olucaktır. 2-Ogame tarzı bir uzay oyunu yapmak olucaktır.Devanayı bilenleriniz vardır belki zaten travianla aynı mantık. Sadece birimler binalar vb diğer şeyler uzay cağında olucaklar.Savaşlar gezegenler arası olucak tabikide bundada savaş goruntuleri vb olacaktır. 3-Bu projeyi tek başıma yapmak icin cok cabaladım ama beceremedim gibi birşey oldu. Gladiatus tarzı duşunuyorum Gladiatus gibi sadece karakterimiz 120 lvl e kadar 5-6 resimle değilde giydiği zırh silah kalkan vb şeyler o anda gozukecek şekilde olacak. Orman vb yerler aqw gibi olmasını istiyorum,yani map uzerinde ilerleyip kendi buldugu yaratıgı kesicek. Boylece sadece 1 butona tıklayıp sıkıcı olmasını istemiyorum.Ve kullanıcılar arası savaş mumkun olucak takım halinde vb olmasını isterdim ama cok kod bilgim olmadıgı icin elimden gelmiyor. Ama ciddi duzeyde kod bilen birisi olursa gercekten iyi projelerim var. Ekibi baştan kurdugum icin henuz kimsem yok Şimdi bana gereken kişiler 4 veya 5 Coder 5 veya 7 arası grafiker lazım cunku 0 dan grafik yapıcaz. 10 veya 20 kişilik bir reklam yayıcak kitle 10 kişi oyunları yonetebilecek duzeyde gm 10 kişi forumla ilgilenecek bir ekip Yani coderlar forumlada ilgilenebilirler bu tarz diyorum Ve eğerki coderler cidden geliştirirlerse ses efektlerinede ihtiyacımız olacagından 5 kişide sounder lazım. Ekip bayağ buyuk oluyor ama sonucta profosyonel bir iş yapmak istiyorsan 2-3 kişiyle bi yere gelemeyiz. Eğerki projeye yardımım dokunur diyorsanız her turlu alanda yardıma acığız. http://www.facebook.com/bynoment52 [email protected] Eklemeyi unutmayın. Burda ciddi bir iş yapmak istiyorum ilgilenmeyenler yinede teşekkurler __________________