merhaba arkadaşlar; sizlere internetten para kazandıran turk ama ingilizce hizmet veren bir siteyi tanıtmak istiyorum. *mail oku kazan. okudugunuz her mail başına 1-5 cent veriyor.genelde ama 1 yada 2 cent oluyor *sign-up kazan. ozellikle yabancı sitelerden alışverişlerinize ciddi paralara veriyor, ornegin bir hosting sitesinden hosting alın size $40 dolar veriyor,ornegin ;ipower web den sadece 2,95 dolara domain alın size 5 dolar geri odeme yapıyor.. *surf yap kazan. 20 saniyelik size bir web adresini ziyaret ettiriyor.ziyaret başına yine 1 ile 10 cent arası bir para veriyor. *arkadaşlarına tavsiye et %25 komisyon kazan. *mimumum odeme 25 ytl turkler icin,25 dolar yabancılar icin. *gold uyelikle kazanma. 25 ytl ye gold uye olabilirsiniz.gold uye olunca ne kazanacagım? %40 arkadaş komisyonu+refere edilmemiş kişileride sizin hesabınıza yazıyor.ornegin bir kişi google dan arama yapmış,siteyi bulmuş uye olmuş.bu kişi onun refere linkine tıklamadıgı halde sistem bunu gold uyenin hesabına yazıp %40 komisyon veriyor.+eger refere ettigi kişide gold uyelige gecerse 15 ytl kişiye anında para oduyor. ben bu yolla kazanıyorum.sizede tavsiye ederim ama tabi once guvenmeniz gerekli. verdigi paralar dusuk diyebilirsiniz ama site hemen hemen hergun birşeyler gonderiyor ve odemesi garanti. buradan uye olursanız sevinirim. http://www.hemenmi.com/signup.php __________________