Adwors Guvenilir Değil İspatlı
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Adwors Guvenilir Değil İspatlı
-
08-10-2019, 03:27:47Evet arkadaşlar ben adwors hesabı acıp para yatırdım amacım sitemin hitini arttırmak tı ama o meşur google de guvenilmez olduğunu ispatladı cunku hesaba yatırdığım parayı cukkaya indirdi ve her iletişimde sallıyıp duruyor ve 70 ytl yollamıştım ama beni 7 ytl borclu gosteriyor oda hesap acma ucretiymiş bence banner hic hiti olmayan sitelere banner reklamı verseniz o aşşalık amerikalı goole kopekleri biz turkleri somurmelerini en gellemiş oluruz İspatı Kimden: AdWords Support Gonderilme Tarihi: 13 Şubat 2006 Pazartesi 16:00:48 Kime: "kenan karlidag" Konu: Re: [#46434596] Re: Sizin | | | Gelen Kutusu Merhaba Kenan bey, E-postanız icin teşekkur ederiz. Odemenize dair yolladığınız ek maalesef acılmıyor. Lutfen aşağıdaki bilgileri bize fakslayın (00353/1/633/5884)ve e-posta eki olarak gonderiniz: a. Odemenizin kanıtı olarak sorunlu transferi iceren banka makbuzunuz b. AdWords hesabınızdaki 'Odeme Yap' sayfasında oluşturulmuş olan odeme referans numaranız Lutfen hesabınızın e-postasını veya muşteri numaranızı dahil edin. Havaleniz bize ulaşır ulaşmaz reklamınızı sitemizde gosterilmeye başlayacaktır Ayrıca faturalandırma bilgilerinizi daha girmemişsiniz. Sabrınız icin teşekkur ederiz. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lutfen bize [email protected] e-posta adresinden ulaşın. Saygılarımla Gokmen Altınkulp Google AdWords Ekibi Original Message Follows: ------------------------ From: "kenan karlidag" Subject: Re: [#46434596] Sizin Date: Mon, 13 Feb 2006 13:42:33 +0000 bu mesajı daha once 3 kere yolladınız bende size 3 kere bilgileri yolladım ve dediğiniz bok ları yedim ama artık sıkıldım para iadesi en kısa surede yapılsın yapılmadığı taktirde ben tazminat davası acacam sebebde beni oyalamanız ve zamanımı calmanızdır siz hem yalancı hem dolandırıcı hemde kendisini ******* olarak gosteren siniz ama bende 12 senelik ticaret adamı ve şirket sahibiyim sizin kadar uc kağıtcısı ile karşılaşmadım en kısa zamanda para iadesi istiyorum bir sorunuz varsa ar5tık siz sorun >From: "AdWords Support" >To: [email protected] >Subject: Re: [#46434596] Sizin >Date: Mon, 13 Feb 2006 03:07:48 -0800 > >Merhaba Kenan bey, > >E-postanız icin teşekkur ederiz. >Hesabınızı inceledim ve faturalandırma bilgilerinizin daha girilmediği icin >ilanınız şu anda gosterilmemekte olduğunu tespit ettim. Hesabınızı aktive >etmek icin gecerli faturalandırma bilgileri gereklidir. Faturalandırma >bilgilerinizi aldıktan sonra ilan(lar)ınızı hemen calıştırmaktan mutluluk >duyacağız. > >AdWords hesabınızı aktive etmek icin: > >1. AdWords hesabınıza oturum acın >2. Birinci sayfada sizi kredi kartı bilgilerinizi girmenizin >gerekliliğinden haberdar eden kırmızı bir kutu goreceksiniz. Kutunun icinde >'Faturalandırma Tercihleri'yi tıklayın. >3. Faturalandırma bilgilerinizi gerekli alanlara girin >4. 'Değişiklikleri Kaydet'i tıklayın. > >Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lutfen bize >[email protected]gle.com e-posta adresinden ulaşın. > >Saygılarımla > >Gokmen Altınkulp > >Google AdWords Ekibi > > > > >Original Message Follows: >------------------------ >From: [email protected] >Subject: Sizin >Date: Fri, 10 Feb 2006 22:37:09 -0000 > >Sizinde Paranızında Yapacağınız Reklamında Size Guveneninde Ben >Daha Ne Diyim Yalan Dolan Dan başka bişey değilsiniz ama bunu herkez >bilecek hem orumlara hemde sitelere duzanbaz olduğunuzu milleti >somurduğunuzu soyleyecem cunku sahtekarsınız siz ayrıca >sizden parammıda reklamınızıda istemiyorum size o milyonlarca doların >arasında sadaka olarak bağışlıyorum alın sadakam olsun ama diyer >tarafta iki elim yakanızda allah belanızı versin bir bok >beceremiyorsunuz bir haltada yaramıyorsunuz şeyimin adwords su sersemler >ohbe rahatladım icimi doktum sizinle calışanın a.q ben daha ne >diyim size gidin dilşediğinize şikayet edin şimdi ilk işim salı >gunu boşum akşamakadar sizin sahtekarlıklarınızı butun uye >olduğum veya olmadığım sitlere Google Dolandırıcıdır Diyede >Başlık yapacam Kanıt olarak banka dan Gelen Havale Kağını Gostercem >Ve Sizin Hesabınıza Hala Para Yatmamıştır yazınızı ve diyer >yolladığınız mailllerinizi tekkk tekk yapıştıracam tum herkez >sizin nekadar oyalayıcı ve bşr sisteminiz olduğu cumle alemde duyacak >cunku siz sahtekarsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz birdaha >sizle calışan kenanı siksinler a.q sizin ohhh başka lafım yok ama >salı işimi bitireyim sizde carşamba butun forumlarda okuyun >hayırlı uğurlu olsun şimdi >bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy > birdaha birlikte calışmamak uğmidiyle > > >Language: tr >AdsUserLocale: tr >Source: cuf >Name: kenan >AdWords_Email: [email protected] >topic: billing > inan mıyan arkadaşlarıma diyer mailler ile banka dekontunuda gostere bilirim __________________