$$$AYDA 50$ OturduĞunuz Yerden Hemde..!!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- $$$AYDA 50$ OturduĞunuz Yerden Hemde..!!
-
08-10-2019, 03:23:32Arkadşlar bilgisayar başında oturduğunuz yerden aylık 50 dolar kazanmak istermisiniz.Cevabınız evetse buyrun o zaman:.... Kısacası bilgisayarınıza reklam alıyorsunuz.yani sadece bilgisayarınızın ust kısmında kısa bi yerden reklamlar geciyor.ve size bu reklamları izlettikleri icin para oduyorlar. Sizin internet hızınıza hicbir zararı olmuyor.ben denedim korktuğunuz gibi virus felan da yok.iciniz rahat olsun.BİDE PARAMIZI NASIL ALCAZ DİYE SORABİLİRSİNİZ.PARANIZ EVİNİZE CEK İLE GONDERİLİYORRRR.BU YUZDEN BİLGİLERİ DOĞRU VERİN.BENDEN SOYLEMESİ.sonra vay ben duymadım vay benim param gelmedi demeyin oa gore..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YAPMANIZ GEREKENLER: 1- Once aşağıdaki linkden programı indirin: http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=blackcoder Sakın korkmayın bu benim size referans verdiğimi gosteriyo. 2-formu doldurduktan sonra.programı indirin. 3-masaustunden programı calıştırın. onemli:!!!!. program calıştıktan sonra sol ust koşede yuruyon bir ispanyol var.onun yurumesi sizin para kazanmanız anlamına geliyor.eğer bu adam oturursa bi mouse tıkı ile onu yurutmeye devam edin.para kazandığınızı sol alt koşede yanan $ işareti var.bu işaret kırmızı olduğunda adam oturmuş demektir.hemen ona sol tık yapın. işte bu kadar basit sona gelsin dolarlar. HESAPLAMA: 1000 POİNTS:1,66$ VE BİR SAATTE 800 POİNTS KAZANDIĞINIZI DUŞUNURSENİZ GERİSİ SİZE KALMIŞ... KOLAY GELSİNNNNNN....................................... ................................... __________________