Alıntı:
Oncelikle bu yazacaklarım ne makaledir. nede bir siteme link vermek. İcimden geldi yazmak.
Her gun icerik girmenin sitenin Hitini arttıracağı Palavrası. Guzel bir kardeşimiz ozel mesajdan Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen "xxxxxxxx" Bende cache eklentisi yok ama duzenli icerik girersem,ne kadar surede trafiğim 1k gibi bir şey olur bir fikrin varmı ?
diye sordu. Bende cevapladım Alıntı:
Trafik mrafik hikaye. Keza icerik girmende. Ben az girerim oz girerim. Kopya sayfam yok. Yazıları başka yerden alsam da, biraz duzenleme ile "copyspace" taratırsın, biraz mantıklı davranıp iceriği değiştirmeden eklersin. resimleri ayarla. v.s. Google ve Yandex ilk sayfa ve ust sıralarda isen trafik zaten kendiliğinden gelir.
Her gun icerik girdin hatta 3-5 tane girdin fakat sen arama sayfasında 10 sayfa veya 7 sayfadasın. Trafik nasıl gelecek? Alıntı:
Dediğim gibi kopya iceriklerle doldurma... Diyelim google reklam aldın belki kabul edildi. Kopya icerik şikayet oldu. Ne olacak yasakla nacaksın
SEO uzmanıyım diyenleri cok duydum. Hatta bazı konular icin parada verdik. Tırt cıktılar. Ben azmettim mermeri de deldim. Google'de, Yandex'i de, Yahoo'yu da bazı arama motorlarını da. Yapmanız gerekenleri tekrarlamaya gerek yok. Mantıklı davranacaksınız. Arama motorları insan değil, insanlar tarafından istenilen sonucları vermesi icin bir yazılımdır. Bizde bu yazılımı ne kadar tanımaya calışsak da ozellikle Google bir cok zaman değişikliğe gidiyor. Mayıs 2015 guncellemesinden sonra Ust sıralarda olanlar şu anda nerede? Belki ilk 500 icinde yoklar. Bugune kadar yaptığım sayfaların %80 gibi ilk sayfa ve ust sıralarda yer almaktadır. Yaklaşık 1 ay icerisinde 1. sayfaya giriyor. 3 ay icerisinde ust sıradaki yerine oturuyor. Anlatsam kolaya kacmak olur. Merak eden olur ise. Yaptığım bazı sayfaların "Sayfa kaynağını goruntule" diyerek kaynak koduna bakar. Kelime anahtarına gore sıra. (Sayfa değil arama sırasıdır.) Alıntı:
web site: Camiiler.com balıkesir camileri hakkında Google 2 ve 3. sırada 2 sayfa Yandex 1 balıkesir şehri hakkında bilgi Google 5 Yandex 1 balıkesir saatli cami Google 4 Yandex 1 kasaplar cami Google 5 Yandex 1 konya camileri hakkında Google 3 Yandex 2 konya yanık cami Google 3 Yandex 1 balıkhane cami Google 2 Yandex 1 istanbul eski valide camii Google 3 Yandex 1 kerime hatun camii Google 5 Yandex 4 şeyh nevruz camii Google 7 Yandex 2 minare nedir Google 7
Hatta şunlarıda referans gosterebilirim. Alıntı:
web site: ustaklimacı.com ve ustaklimaci.com split klima servisi Google 1. sıra klima kart tamiri Google 8. sıra eski 1. sırasından duştu siteyle ilgilenmedim. hava perdesi tamiri 1. ve 2. sıradaki iki siteyide ben yaptım. 1. sırada olan site aslında http://www.xn--ustaklimac-6ub.com (Abuk Sabuk gorunen domain TURKCE karakterlidir. Ust sıralara cıkartması zor olmasına rağmen bircok kelimede cıkartmıştım. ) Bu arada senden kucuk bir ricada bulunabilirmiyim. Hangi şehirdensin bilmiyorum. Bolgesel arama bazen 1-2 sıra değişiyor. sana yazdığım kelimeleri kopyala yapıştır kolay yontemle arama yapıp karşılığını yazabilirsen sevinirim. Merak ettim sonucları. İstanbul Avrupa yakasındayım ve benim arama sonuclarım yukarıda ki gibi cıkıyor. Cache yok, Modem ip resetlenmesi ve Ccleaner temizlik sonrası kontrol edilmiş hali. Eğer kontrol ederek bana geri donuş yaparsan bende senin sitenin kelime anahtarını kontrol edebilirim.
Soru sormak isteyen varsa. Bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim. Alıntı:
https://www.facebook.com/fatih.salla.5?fref=ts