İnternette araştırdığınız blogger hit arttırma etiketine ait girdiğiniz sitelerdeki butun yazıları unutun. Şimdi sizlere daha değişik yollar gostereceğim. Yazıya başlamadan once herşeyi unuttunuz mu ? Blogunuzu sık sık guncelleyin, kendinize dost bloglar edinin, yazılarınızı sosyal medyada paylaşın vs. gibi başlıkları kastediyorum. Şimdi eğer amatorseniz daha dikkatli okuyun. Bir blog actınız ve butun yazılar kendinize ait ama birturlu hit artmıyor. Şunu sakın aklınızdan cıkarmayın ki asla sitenin hitini arttırmak icin uğraşmayın. Ziyaretci sayınızı yukseltin. E ikiside aynı şey değil mi ? Değil. Hitinizi en fazla 3-4 gun arttırabilirsiniz. Ama ziyaretciyi 3-4 ayda zor elde edersiniz. Burada ziyaretci derken sitenize abone oolmuş yada yer imlerine kaydetmiş kişilerden bahsediyorum. Mesela benim ilgi alanım olan bazı siteleri ve bu sitlerin hitlerinin duuk olmasına rağmen yer imlerine kaydettim. Burayı gecelim. ASLA HİT ARTTIRMA PROGRAMLARI VE SİTELERİNİ KULLANMAYIN Google tabi salak ya sizin bunu yaptığınızdan haberi yok. Asıl salak olanlar bunları kullananlar. Ahaha Google farketmedi deyip hitin artmasını yatarak izliyorlar. 1 ay sonra ilk sıralardayken kendisini en altlarda buluyor. Sakın bu tip işlere kalkışmayın. GOOGLE WEB YONETİCİSİ ARACLARI'NI KULLANIN Bu ne midir ? Şu linke tıklayarak oraya ulaşabilirsiniz. https://www.google.com/webmasters/tools Peki bu nasıl kullanılır ? BUnu bir sonraki yazımda sizlere aktaracağım şimdilik sakın burada bir işleme kalkışmayın. Hele ki acemiyseniz. ALTIN KURAL: YAZILARINIZ KENDİNİZE AİT OLSUN Sitenizin hiti cok yuksek bile olsa yazıları kopyala yapıştır yapıyorsanız o blogu silin gitsin. Emek var mı ? Yok. Hırsızlık var. Emek hırsızlığı. O yuzden dikkatli olalım. Eğer kopyala yapıştır yapıyorsanız yazının sonuna alıntıdır diye bir yazı ekleyin. Bu yazı kocaman olsun ya da yazıyı aldığınız sitenin linkini verin. YORUM İCİN ARKADAŞLARINIZI İKNA EDİN Bu biraz sahtekarlığa girse de ilk başlarda bunu yapmak zorundasınız. Facebook'tan arkadaşlarınıza mesaj atın. 'Ya kanka şu linke girip yorum yazar mısın ?' deyin. Başka bir alternatif olarak ise gittiğiniz misafirlikte eğer bilgisayar varsa acın sitenizi kendiniz yorum yazın. Bunu sadece ilk 1 ay yapın. SOnra gerisi tomatik olarak gelir. LİNK DEĞİŞİMİ YADA BANNER PAYLAŞIMI YAPIN Peki bu nedir bunlar ? Sizin gibi tek tuk hiti gelen bloglar bulun ve yoneticileriyle iletişime gecin ya yazılarınızda link cıkışı yapın yada birbirinizin banner reklam kodlarını paylaşın. Bu iki blogunda hitini arttırır. Ama ben bunu tavsiye etmiyorum daha cok Backlink yapın yani Link değişimi. İlerleyen gunlerde bunun hakkında da bilgiler yazacağım. SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIN Mesela ben yapıyorum. Nasıl mı ? Yazılarınızın linkini acıklamasıyla beraber Facebook, Twitter gibi sitelerde kendi hesabınızla paylaşın. Bir sure sonra bazıları girmeyektir ama arkadaş sayınız coksa giren salaklar olacaktır. Belki de bazıları takip bile eder. Yer imlerinden bahsediyorum. İLGİ CEKİCİ YAZILAR YAZIN BUNLAR LİSTE HALİNDE OLSUN Peki nasıl ve ne hakkında yazacağım ? Bunada cevap veriyorum. Mesela En iyi 20 futbolcu, En iyi 10 banner hazırlama sitesi, En cok kullanılan telefon markası vs gibi. Bu insanların ilgisini cekebilir. CEVRENE BLOGUNDAN BAHSET Arkadaş ortamında takılırken 'Ya arkadaşlar benim şoyle bir blogum var ve hepinizin ilgisini cekebilecek yazılar yazıyorum.' deyin. Bazıları girmez belki bunu tanıtan arkadşlarınız bile olur. Bu yazıda aklıma gelen blogger hit arttırma icin alternatif cozumlerin bir kacını yazdım. Eğer devamını istiyorsanız yorum yazmanız yeterli olacaktır. (Buda bir madde ) Bu dediklerimden en az 3-4 tanesini yaarsanız %100 değil %60-70 kadar olumlu sonuc alabilirsiniz. Abartmıyorum. Bazı siteler %500 falan diyor kanmayın. Kaynak __________________