[#] %10 İndirim Kupon Kodu : EKTANET10
Muşterilerimize sorunsuz, kesintisiz ve guvenilir veri merkezi hizmeti verebilmek amacıyla cıktığımız bu yolda durust,guvenilir,muşteri odaklı hizmet politikalarımızı surdurmek, veri merkezi sektorune farklı bir soluk kazandırmak, bilgi guvenliği kavramını veri merkezi sektorune kazandırmak amacıyla varız! Sistemlerimizi 7/24 monitor ederiz ve sitemizde 7/24 Muşteri Temsilcisi, Teknik Destek elemanı bulabilirsiniz. Bizi farklı kılan en onemli ozelliklerimiz iletişimimizi her anlamda kesintisiz kılmak ve surekli sistemlerimizi guvenlik testlerine tabii tutmak. Adli Bilişim tecrubelerimizle sistemlerinize olan saldırılarda dahi yanınızdayız! [+] GENEL PAKET OZELLİKLERİ; [#] USTUN SUNUCU ALTYAPISI VE LİMİTLENDİRİLMEMİŞ TRAFİK VMware Esxi Teknolojisi Esxi Yonetim Paneli (Shutdown, Reset, Reboot) Fiziksel İşlemler %99.99 Uptime Garantisi Turkiye / Sadecehosting DC Lokasyon HP, DELL ve Cisco Donanım Altyapısı 1Gbit Ana Hat Kapasitesi Ucretsiz Yeniden Kurulum Desteği Ucretsiz ve Sorunsuz Taşıma Promosyonlu ve Ucretsiz Lisans Kampanyaları 7/24 İletişim İmkanı ve Teknik Ekip Tarafından 7/24 Monitor Muşterilerimize Ozel İndirimli Yazılım Guvenliği Tarama ve Raporlandırma! [#] GARANTI VERIYORUZ! Ustun donanım altyapısı, kesintisiz iletişim, kesintisiz hat imkanlarıyla EKTANET olarak %99.99 Uptime iddia etmiyor, garanti veriyoruz. Sabit Telefon, Cep Telefonu, Skype, Canlı Destek ve Hızlı Ticket (SMS Bildirimli) iletişim noktalarıyla dilediğiniz her durum ve zamanda iletişim imkanını sunuyoruz. [#] VMWare ESXi VDS Yonetim Paneli (Online) [+] PAKETLER; [#] Promosyon Paket - Intel Xeon E5530 *1 CORE CPU - 512 MB DDR3 RAM - 40 GB SAS HDD DISK - 1Gbit PORT - 100Mbps Paylaşımlı Hat - Limitsiz Trafik - Windows & Linux İşletim Sistemi Secenekleri (Performans icin bu paket ile Linux Onerilir) - VMWare ESXi Sanallaştırma - %99.99 UPTIME - 10 - 30 Dakika arası OTOMATIK KURULUM (Yoğunluğa Gore Değişmektedir.) - Kloxo - Plesk(12) ve CentOS Webpanel Ucretsiz [#] Silver Paket - Intel Xeon E5530 *1 CORE CPU - 1 GB DDR3 RAM - 60 GB SAS HDD DISK - 1Gbit PORT - 100Mbps Paylaşımlı Hat - Limitsiz Trafik - Windows & Linux İşletim Sistemi Secenekleri - VMWare ESXi Sanallaştırma - %99.99 UPTIME - 10 - 30 Dakika arası OTOMATIK KURULUM (Yoğunluğa Gore Değişmektedir.) - Kloxo - Plesk(12) ve CentOS Webpanel Ucretsiz [#] Gold Paket - Intel Xeon E5530 *2 CORE CPU - 2 GB DDR3 RAM - 80 GB SAS HDD DISK - 1Gbit PORT - 100Mbps Paylaşımlı Hat - Limitsiz Trafik - Windows & Linux İşletim Sistemi Secenekleri - VMWare ESXi Sanallaştırma - %99.99 UPTIME - 10 - 30 Dakika arası OTOMATIK KURULUM (Yoğunluğa Gore Değişmektedir.) - Kloxo - Plesk(12) ve CentOS Webpanel Ucretsiz [#] Premium Paket - Intel Xeon E5530 *2 CORE CPU - 4 GB DDR3 RAM - 100 GB SAS HDD DISK - 1Gbit PORT - 100Mbps Paylaşımlı Hat - Limitsiz Trafik - Windows & Linux İşletim Sistemi Secenekleri - VMWare ESXi Sanallaştırma - %99.99 UPTIME - 10 - 30 Dakika arası OTOMATIK KURULUM (Yoğunluğa Gore Değişmektedir.) - Kloxo - Plesk(12) ve CentOS Webpanel Ucretsiz [#] Multi Paket - Intel Xeon E5530 *3 CORE CPU - 4 GB DDR3 RAM - 120 GB SAS HDD DISK - 1Gbit PORT - 100Mbps Paylaşımlı Hat - Limitsiz Trafik - Windows & Linux İşletim Sistemi Secenekleri - VMWare ESXi Sanallaştırma - %99.99 UPTIME - 10 - 30 Dakika arası OTOMATIK KURULUM (Yoğunluğa Gore Değişmektedir.) - Kloxo - Plesk(12) ve CentOS Webpanel Ucretsiz [#] Ultimate 1 Paket - Intel Xeon E5530 *4 CORE CPU - 6 GB DDR3 RAM - 140 GB SAS HDD DISK - 1Gbit PORT - 100Mbps Paylaşımlı Hat - Limitsiz Trafik - Windows & Linux İşletim Sistemi Secenekleri - VMWare ESXi Sanallaştırma - %99.99 UPTIME - 10 - 30 Dakika arası OTOMATIK KURULUM (Yoğunluğa Gore Değişmektedir.) - Kloxo - Plesk(12) ve CentOS Webpanel Ucretsiz [#] Ultimate 2 Paket - Intel Xeon E5530 *4 CORE CPU - 8 GB DDR3 RAM - 160 GB SAS HDD DISK - 1Gbit PORT - 100Mbps Paylaşımlı Hat - Limitsiz Trafik - Windows & Linux İşletim Sistemi Secenekleri - VMWare ESXi Sanallaştırma - %99.99 UPTIME - 10 - 30 Dakika arası OTOMATIK KURULUM (Yoğunluğa Gore Değişmektedir.) - Kloxo - Plesk(12) ve CentOS Webpanel Ucretsiz [#] Ultimate 3 Paket - Intel Xeon E5530 *6 CORE CPU - 8 GB DDR3 RAM - 180 GB SAS HDD DISK - 1Gbit PORT - 100Mbps Paylaşımlı Hat - Limitsiz Trafik - Windows & Linux İşletim Sistemi Secenekleri - VMWare ESXi Sanallaştırma - %99.99 UPTIME - 10 - 30 Dakika arası OTOMATIK KURULUM (Yoğunluğa Gore Değişmektedir.) - Kloxo - Plesk(12) ve CentOS Webpanel Ucretsiz [+] KURUMSAL İLETİŞİM ; [#] Unvan : Fordefence Adli Bilişim ve Dan. Hizmt. San. Tic. Ltd. Şti. [#] Adres : Gulbahar Mah. Cemal. Sururi Sk. Halim Meric. İş Mrk. No: 15/43 Mecidiyekoy / İSTANBUL [#] Vergi No. : 3880736609 [#] Vergi Dairesi: Zincirlikuyu [#] Telefon: 0850 224 92 39 -> Ofis Fotoğraflarımızı Sitemizden İnceleyebilirsiniz. [+] HIZLI İLETİŞİM ; [#]E-Mail : [#]Skype: [email protected] [#]Ozel Mesaj ve Canlı Destek __________________
EKTANET - Kesintisiz VDS Sadece 9.90 TL Başlayan Fiyatlarla - İade Garantili %10 Indi
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- EKTANET - Kesintisiz VDS Sadece 9.90 TL Başlayan Fiyatlarla - İade Garantili %10 Indi