VDS KONTROL PANELİ Tanitim NOT : RENDER İCİN PAKET 4 - PAKET 5 - PAKET 6 UYGUNDUR. STOKLARIMIZ AKTİF. Xeon İşlemci 1 Cpu 1 Gb Ram 50 Gb Hdd - Sata Up - Down Render Uygun Değil Windows - Linux Sunucu Kontrol Paneli 1 Gb Port Esxi Sanallaştırma Turkiye,Fransa,Canada Lokasyon AYLIK : 25 TL KDV DAHİL İntel Xeon 3.70 GHZ Xeon İşlemci 2 Cpu 2 Gb Ram 75 Gb Hdd - Sata Up - Down Render Uygun Değil Windows - Linux Sunucu Kontrol Paneli 1 Gb Port Esxi Sanallaştırma Turkiye,Fransa,Canada Lokasyon AYLIK : 35 TL KDV DAHİL Xeon İşlemci 2 Cpu 4 Gb Ram 100 Gb Hdd - Sata Up - Down Render Uygun Değil Windows - Linux Sunucu Kontrol Paneli 1 Gb Port Esxi Sanallaştırma Turkiye,Fransa,Canada Lokasyon AYLIK : 45 TL KDV DAHİL Xeon İşlemci 3 Cpu 4 Gb Ram 150 Gb Hdd - Sata Up - Down Render Uygun Windows - Linux Sunucu Kontrol Paneli 1 Gb Port Esxi Sanallaştırma Turkiye,Fransa,Canada Lokasyon AYLIK : 60 TL KDV DAHİL Xeon İşlemci 4 Cpu 6 Gb Ram 250 Gb Hdd - Sata Up - Down Render Uygun Windows - Linux Sunucu Kontrol Paneli 1 Gb Port Esxi Sanallaştırma Turkiye,Fransa,Canada Lokasyon AYLIK : 85 TL KDV DAHİL Turkiye lokasyon stoklarımızda mevcuttur. VPS/VDS Sunucular Ortak Ozellikleri "VPS/VDS'lerde geri odeme bulunmamaktadır." "VPS/VDS yonetimi muşteriye aittir." "Yedek alma sorumluluğu muşteriye aittir." "VPS/VDS'lerde format ve panel kurulumları ucretsizdir." "Odemelerinizi Banka Havalesi / Paypal/ EFT yolu ile yapabilirsiniz." "Sunucularımı Fransa/OVH Konumludur" "VDS Sunucular DOWN/UP İzinlidir." "VPS/VDS Sunucular Hosting - Oyun - Radyo -Tv hizmeti olarak kullanabilir" "Teknik Destek - Yeniden Kurulum işlemleri sitemiz uzerinden ticket olarak yapılmalıdır." Odeme Yontemleri Havale/EFT : İş Bankası - Garanti Bankası - EnPara - Yapı Kredi Paypal/Kredi Kartı : [email protected] İletişim Bilgileri Web : Web Hosting, Radyo Hosting, Tv Hosting, Alan Adı Kaydı, Domain Sorgulama, Sunucu Hizmetleri ve Tasarım Hizmetleri - Fiber Server Mail : [email protected] Skype : fiberserver.com.tr Tel : 0850-885-0091 Şirket Bilgileri YS NO : 2795 V.Daire : Nilufer V.No : 7750427235 FATURANIZI ISRARLA İSTEYİNİZ!... Soru ve Sorunlarınızı canlı destek, ticket ve skype uzerinden sorabilirsiniz. ***Tum Platformlardaki Muşteri Yorumları*** Alıntı:
Mehmet Bey ile anlaştık 2 ayrı projemiz icin VDS aldık. Gayet ilgili ve alakalı. Şunu soyleyebilirim. Kurumsal calışıyoruz. paket almanız lazım gibi takılan host firmalarının aksine Her nevi teknik sorun ile ilgileniyor. gayet memnunuz şimdilik ictenlikle herkese tavsiye ederim.
Alıntı:
1 adet VDS alındı gayet hızlı teslim edildi tesekkurler
Alıntı:
Gorduğum en hızlı sunucu teslim eden dostumdur.Kendisi boyle tanınır.Kesintisiz ve hızlı makine , kaliteyi istiyorsanız hic duşunmeden alın derim.Artı fiyat olarakta ucuz.
Alıntı:
2 adet vds sipariş gectim.
Alıntı:
Farklı bir Konudan Bana Ulaştılar iyikide Ulaştılar Cok teşekkur ederim kendilerine Şuan Kurulum Tamamlandı Kullanıyorum tek demek istedigim Baglantı ve Kalite acısından windows SUnucu Pcm den Farksız Okadar hızlı Yani tamda demek istedigim buydu Tesekkurler Kalite ve hizmet icin
Alıntı:
Tebrik ediyorum, akşam o saatten sonra son hız kurulum+teslimat 2 VDS aldım. Herhalde haftaici 1-2 tane daha alacağım. Sunucular da gayet iyi, eh fiyatlar gayet guzel (şu anda en iyi fiyat!). AllÂh nazardan saklasın.
SKYPE SATIŞ ONCESİ : fiberserver.com.tr
Mehmet Bey ile anlaştık 2 ayrı projemiz icin VDS aldık. Gayet ilgili ve alakalı. Şunu soyleyebilirim. Kurumsal calışıyoruz. paket almanız lazım gibi takılan host firmalarının aksine Her nevi teknik sorun ile ilgileniyor. gayet memnunuz şimdilik ictenlikle herkese tavsiye ederim.
Alıntı:
1 adet VDS alındı gayet hızlı teslim edildi tesekkurler
Alıntı:
Gorduğum en hızlı sunucu teslim eden dostumdur.Kendisi boyle tanınır.Kesintisiz ve hızlı makine , kaliteyi istiyorsanız hic duşunmeden alın derim.Artı fiyat olarakta ucuz.
Alıntı:
2 adet vds sipariş gectim.
Alıntı:
Farklı bir Konudan Bana Ulaştılar iyikide Ulaştılar Cok teşekkur ederim kendilerine Şuan Kurulum Tamamlandı Kullanıyorum tek demek istedigim Baglantı ve Kalite acısından windows SUnucu Pcm den Farksız Okadar hızlı Yani tamda demek istedigim buydu Tesekkurler Kalite ve hizmet icin
Alıntı:
Tebrik ediyorum, akşam o saatten sonra son hız kurulum+teslimat 2 VDS aldım. Herhalde haftaici 1-2 tane daha alacağım. Sunucular da gayet iyi, eh fiyatlar gayet guzel (şu anda en iyi fiyat!). AllÂh nazardan saklasın.
SKYPE SATIŞ ONCESİ : fiberserver.com.tr