Asp Portal Onerİlerİnİz İŞİ Bİlenler Es GeCmeyİn
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Asp Portal Onerİlerİnİz İŞİ Bİlenler Es GeCmeyİn
-
07-10-2019, 23:57:40arkadaşlar şole soyliyeyim fotoğrafcılık uzerine bi portal acmayı duşunuyorum 10 gundurde kac tane portal kurdum kaldırdım bilmiyorum. guzel bir portal arıyorum turkce falan olamsı onemli deil ceviririz yeterki guzel olsun. anketler falan filan basit olsun istemiyorum gerci. iceririğe onem vericem. kullanıpta gercekten cok memnun olduğunuz veya webde de gormuş olabilirsiniz.farketmez ciddi onerilerinizi sunarsanız cok memnun olurum. ASP olursa sevinirim en azından asp ye mudahale edebilirim ama php bilmiyorum kodlarıyla oynamadan kullanabileceğim php portal varsa oda olur. elinizdede varsa gonderirseniz cok sevinirim tasarimhizmetleri[at]gmail.com [DUZENLEME] ewet arkadaşlar bu akşam phpbb falan kurmaya calıştım ama illet bişeye benziyo en guzeli asp. webwizforum cok hoşuma gitti hemde turkce tabi bana sadece forum lazım değil portal lazım. webwizi forumu php-nuke portal gibi kullanma imkanımız varmı (yani şekil olarak bahsediyorum) webwiz ana sayfasına blok ekleyebiliyomuyuz veya php-nuke gibi, asp portal. asp-nuke denedim pek hoşuma gitmedi. yorumlarınızı bekliyorum __________________