Yardım Kendi sayfamı bozdum ve şimdi ulaşamıyorum
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Yardım Kendi sayfamı bozdum ve şimdi ulaşamıyorum
-
07-10-2019, 23:49:04Merhaba arkadaşlar ben lise 4 webtasarım oğrencisiyim ve bu, bu forumdaki ilk konum. Umarım doğru yere acmışımdır konuyu , nereye acacağımdan emin değildim cunku konu biraz değişik. Yanlış yere actıysam ozur diliyorum. Arkadaşlar şimdi ben bedava hosting alıp bir site acmıştım ve şimdide o sitenin kapatılması, iceriklerinin silinmesi lazım. Bende sayfayı silmeye calıştım ve aptal gibi gittim cms'den tum sayfaları sildim (yazılar - yorumlar - sayfalar ) daha sonra cms ayarlarından url yi değiştirdim, filezilla'dan dosyaları sildim, mysql'den sitenin db ini sildim ancak sitenin ismini google a yazınca sitedeki resimler ve yazılar cıkıyor hala ama siteye girdiğimde sitenin domain adresi yada ona benzer garip bir sayfa acılıyor(linkde değişen birşey yok ama. Yani yonlendirme değil). Bunları yaptıktan daha sonra oğrendim ki google search console'dan sayfayı mulkume ekleyip indexi kaldırabiliyormuşum... Ama şimdi de sorun bu, sayfa artık bozuldu. Filezilla'dan attığım dosyaları da tanımıyor(Atıyorum ama site hala aynı). Lutfen yardım edin, durum vahim... Google da sitenin icerikleri vs. gorunmemesi lazım!. __________________