Arkadaşlar merhaba, Sektorumle alakalı ucretsiz bir hizmet amacıyla asansor kullanıcılarının asansorlerini kontrol ettirebilmeleri icin ilgili kurumlara kolay bir şekilde başvuru yapabilmelerini sağlayan bir site kurdum. İnsanlar bu konuda bilgi sahibi değiller ve kontrolu nasıl yaptıracaklarını nereye başvuru yapacaklarını vs bilmiyorlardı, bende boş kaldıkca uğraştım ve sonuca geldim fakat bu sitede şoyle bir problemim var, muayene basvuru formu var ve bu formdaki bilgileri doldurup gonderdiğimde bilgilerin tamamı gelmiyor, sadece isim soyisim ve telefon numarası geliyor, oysa butun bilgilerin gelmesi lazım. Bununla ilgili cok ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. Bir dosya hazırladımi dosya icerisinde; basvuru formunun olduğu sayfa (sayfanın diğer kısımlarını kaldırdım sadece form var) css ve ajax dosyaları formu gondermeye yarayan formcontact.php dosyası. Dosyayı rar olarak yukleyemedim, site hostingime attım linke tıklayıp indirebilirsiniz. (1 Mb) Arkadaşlar php de sıkıntım var ve gunlerdir bildiğim her yolu denememe rağmen bir turlu sonuc alamadım, bilenler icin 10 dakikalık birşeydir, yardımlarınızı rica ediyorum. www.muayenebasvuru.com/FormMail.rar İlgi ve alakanız icin cok teşekkur ediyorum. __________________