Sosyal icerik paylaşım platformu icin yazar arıyorum.
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Sosyal icerik paylaşım platformu icin yazar arıyorum.
-
07-10-2019, 23:35:49Merhaba Forumtr ailesi cok cok onceden bolca vakit gecirdiğim bu guzel platforma tekrardan geri donuş yapmak heyecan verici lakin bu sefer sizlerin arasına bir paylaşım platformu ile geldim. Kendi cabalarımla kurmuş olduğum sosyal icerik paylaşım platformuna yazar arkadaşlar aramaktayım. Sistem geliştirilmeye acık olduğundan dolayı ceşitli ozellikler zamanla eklenecektir. Biraz web sitesinden bahsetmek gerekirse başlıktan da anlaşılabileceği gibi insanların aradıkları her ne varsa bulabilecekleri forum kulturunu taşıyıp ta yeni jenerasyona ayak uyduran bir sistem. Bir nevi Onedio diyebiliriz. Tabi ki olan bir sistemin rakibi olmak cok zor zaten bizim amacımız rakip olmak değil fazlasıyla değişik yonlerini olan bu web sitesini guzel insanların buluşabileceği bir catı haline getirmek. Paylaşılan tum bilgilerin doğruluğu %100 onem taşımaktadır. Bu yuzden bilgisi olduğunu zanneden insanlara değil tam anlamıyla kendi hakim olduğu konuda icerik yazmak isteyen takım arkadaşlarına ihtiyacım var. Cok edebiyat yaptın gelelim fasulyenin faydalarına derseniz. Ben bu web sitesine daha google adsense dahi cekmedim. Ayağımızı yere sağlam basmak icin google'a teklif bile yollamadım reddedilmeyi sevmeyen bir yapım var. Gidipte antin kuntin reklam siteleriyle calışmak istemiyorum. Ben kazandığım takdirde calıştığım herkes kazanacak. Amac kemik yapıyı oluşturacak takım arkadaşlarını bulabilmekte. Bizimle calışmak isteyen arkadaşlar konu altına; Yaşını ve yaşadığı şehri Hangi kategoride bilgi sahibi olduğunu Gunde girebileceği icerik sayısını paylaşırsa sevinirim. Unutmayın biz bir aileyiz. Sizleri seviyorum Forumtr ailesi. __________________