Merhaba frmtr.com Bugun meraklılarına ucretsiz hosting firması acmayı gostereceğim. Hizmet biraz eski fakat bilmeyenler var.Eskiden kullanmıştım fakat bıraktım sonradan ekip olmayınca sıkıldım.Şimdi detayları anlatayım ------------------------------------- DETAYLAR Site adresi : MyOWNFreeHost Bu site bize ucretsiz reseller veriyor.Hemde yonetim paneliymiş neymiş site banlama felan hepsi var icinde yani 100 lira verilen resellerle farkı yok. Şimdi şoyle yapacağız arkadaşlar.Domainimizi firmaya gondereceğiz,firma inceleyecek uygunsa mail adresimize değiştirilmesi gereken DNS adreslerini gonderecek.DNS adreslerini sunucu saptayınca bize 1 gun icerisinde site aktif olacak ve FTP ADRESIMIZ,RESELLER PANELIMIZ,CPANELIMIZ hepsi maille gelecek.Eğer ki html bilginiz varsa bize verecek varsayılan hosting templatesini duzenleyebilirsiniz kendinize ozgu bir hosting tasarımı yapabilirsiniz... Nasıl Bir Hosting Dağıtacağız ? Subdomain olacak.Paketleri siz belirleyeceksiniz.Mesela reklamlı paket 2000 MB ise reklamsız paketi 1000MB ayarlayabilirsiniz .Hem buyudukce reklam veren şirket olursa parada kazanabilirsiniz.Firmanız buyudukce paralı hostingde satabilirsiniz. Subdomain olacak derken sizin domaininiz freehosting.asd ise kullanıcılar kullanici.freehosting.asd şeklinde acacak.Yardım gerekirse konu altından yazın yardım ederim Nasıl Acacağım ? Hemen gecelim. http://myownfreehost.net GİRİŞ YAPALIM aşağı tarafa inip resimde gorduğunuz butona tıklayın ----------------------------------- Resimdeki kırmızı alanda detayları belirttim. Bunları doğru yaptıktan sonra 1 2 gun sonra mail gelir.RESELLER PANELDEN SITE BANLAMA YETKISI FELAN VAR.BIRSURU ARACLAR VAR MESELA SITE SABLONU.SITELER ACILDIGINDA INDEXINI BELIRLEYEBILIRSINIZ.INDEX OF YAZAR NORMALDE SIZ ONU DUZENLEYIP YENİ HOSTİNGİNİZ ACILDI ŞEKLİNDE DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ. Denemek isteyen arkadaşlar dot.tk dan ucretsiz tk domain alıp deneyebilirler. Birdaha ki makalede goruşmek uzere. __________________