Merhaba arkadaşlar, Bir suredir MyBB ile tecrube ettiğim ve daha profesyonel olarak yapmak istediğim iş icin konu hakkında bilgisi olan ortak yada yardımcı forum sitesinin iceriğini ivedi bir şekilde doldurabilmek icin de ekip arkadaşları aramaktayım. Oncelikle ben ne kadar anlıyorum bu işten, www.haydiburada.com MyBB olarak bir suredir tecrube ediyorum ve cabalıyorum sadece seo ayarlarını yapamadım yada beceremedim diyebiliriz, ORTAK: Yukarıdaki domain adresi uygun mu değil mi beraber karar verebileceğim, uygun değilse yeni bir domaini beraber bulabileceğimiz maddi olarak her şeyi ortak odediğimiz seo ve arama motorları vb. ayarlarını olması gerektiği gibi yapabilecek konu hakkında daha once tecrubesi olan ve bunları bana oğretebilecek, ortak kuracağımız forum sitesinde ben onsuz o bensiz her hangi bir yenilik veya değişiklik yapamayacak tamamen ortak kararlar alıp uygulayabileceğim daha doğrusu tamamen guvenebileceğim biri olmalı. YARDIMCI: Maddi olarak destek sağlayamasa da yukarı da belirttiğim kriterlere uyan seo,reklam,blacklink vs. vs. sitenin rank setlerinden tutun da bir cok konuda destek sağlayabilecek tum konularda bilgisi olan ve beni doğru yonlendirebilecek forum sitesinde ben den sonra gelecek kişi olacaktır. Eğer yardımcı bulabilirsem ortak arayışım olmayacaktır. Ekip arkadaşları: Forum sitesine icerik sağlayacak gunde en az 1-2 saat forum sitesine vakit ayırıp surekli olmasa da gunde 1-2 konu acabilecek forum da admin/ortak ve yardımcı statusunden sonra gelecek kişilerdir. Arkadaşlar umarım kendimi iyi telafuz edebilmişimdir, ben bu işi ciddi ve profesyonel olarak yapmak istiyorum bu yuzden bana bu işi oğretebilecek daha once bu işi yapmış başaramamış yada bu konularda bilgisi olan ama başaramayan yada benim gibi forum heveslisi ama en onemlisi guvenebileceğim bir dost aramaktayım. __________________