Selam,birkac problemim var yardımcı olursanız sevinirim. Dun vbulletin 3.0.5 i yukledim turkceleştirdim biraz editledim bugun gene acıldı ama yonetici paneline girmeye calışınca veya foruma login logout yapınca şoyle bir hata veriyor ; Database error in vBulletin 3.0.5: Invalid SQL: INSERT INTO session (sessionhash, userid, host, idhash, lastactivity, styleid, loggedin, bypass, useragent) VALUES ('....[burası boyle gidiyor yukardaki değerler icin]') mysql error: Access denied for user: .... mysql error number: 1044 ... gibi bişi ama dun girebiliyordum mysql uda kontrol ettim birşey yok. Null versiyon kullanıyorum direk kurduğumdan olabilirmi.Bi forumda sql dosyalarını başka yerde kurup atın diyor bunu nasıl yapacam bide birkac ozellik soracam.; Ben mesela kullanıcı seviyelerini nasıl ayarlıyacam mesela super moderator sectim ama mesaj yazdığında avatarının altında veya ustunde mesaj sayısı yıldız felanda gostermek istiyorum. Bu hack olayları var onları tam olarak nasıl kuracam. Şimdilik bu kadar sağolun kolay gelsin.. __________________