İngilizcesi İyi Olan İceri ! +2800 Rep. Charım ßanlandı Lutfen İceri :(...
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- İngilizcesi İyi Olan İceri ! +2800 Rep. Charım ßanlandı Lutfen İceri :(...
-
07-10-2019, 22:12:17Durumun turkcesini anlatayım charıma dun silver premium aldım. Ortalama 3 saat sonra maradonda merchi kapatıp luferson'a gittim. Temple acılınca [-59] koştum girdim. Temple'da sonlara doğru specter cıkacakken mage tum partyi yukarıya tp'ledi yukarıda dolanırken party başkanı dc oldu (ban yedi galiba) ne olduğunu anlamadan teker teker herkez dc yemeye başladı 1 yatan 1 ben 1 tanede roque kaldık specter cıktı aşağı inip keseyim derken, dc yedim oyuna girmeye calıştım char ßanned... Oyuna x trapla giremedim (bazıları diyecek forumda %100 girebilmek icin cozum verildi. Ama frmtr uyeliğim 4 gunluğune blokluydu dun bu acıldı bu sefer ko charım bloklandı) nese giremedim koxp dosyasının icinde ızdırap dosyasıyla girmiştim tum bunlar olurken. Koxp acmadım asasım ztn koxp acsaydım mageye kendimi tpletmezdim kendim cıkardım nese uyeliğime girdim banlanmış bunun icin nasıl bir ticket yolluyabilirim yardım lutfen ?... Elimde x trap'ın girmediğinin kanıtı var ? [IMG]http://img154.**************/img154/7607/adszaz4.jpg[/IMG] Lutfen birşeyler yapın ya abi zoruma gidio gidip 40 ytl bayılıp silver alıyosun 3 saat sonra sebepsiz yere ban yiyorsun nolur yardım edin __________________